Η Ανόρθωση κάνει δώρο εισιτήρια για το εξ' αναβολής με την ΑΕΖ

Η Ανόρθωση κάνει δώρο εισιτήρια για το εξ' αναβολής με την ΑΕΖ

Newsroom
ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Σπουδαία κίνηση από την Ανόρθωση που θα δώσει τη δυνατότητα σε 24 τυχερούς να παρακολουθήσουν δωρεάν το εξ'αναβολής παιχνίδι με την ΑΕΖ την προσεχή Τετάρτη (21/2).

Την ερχόμενη Τετάρτη (21/2, 19:00), η Ανόρθωση θα υποδεχθεί στο «Αμμόχωστος-Επιστροφή» την ΑΕ Ζακακίου, σε εξ'αναβολής παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta, με το συγκεκριμένο να είναι το ματς που «κλείνει» την κανονική διάρκεια της λίγκας.

Η διοίκηση της «Κυρίας» αποφάσισε να κάνει δώρο 24 εισιτήρια για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, σε όσους φίλους της σταθούν τυχεροί, μέσω των παρακάτω βημάτων που θα δείτε από την επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου.

«Ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με την ΑΕΖ, η διοίκηση αποφάσισε όπως παραχωρήσει αριθμό εισιτηρίων σε φιλάθλους της ομάδας μας. Τα εισιτήρια αυτά θα διατεθούν με τους εξής τρόπους:

7 εισιτήρια θα δοθούν, μετά από κλήρωση, σε κάτοχους θέσεων στα θεωρία πολυτελείας της ομάδας μας.

7 εισιτήρια θα δοθούν, μετά από κλήρωση, σε όσα μέλη του προγράμματος «Γίνε Συμμέτοχος» έχουν εξοφλήσει πλήρως τη συνδρομή τους.

10 εισιτήρια θα δοθούν σε όσους κατόχους διαρκείας 2023-24 λάβουν μέρος σε σχετική κλήρωση, με το δικαίωμα συμμετοχής να ανέρχεται σε €10 και μπορείτε να το εξασφαλίσετε μέσω του www.anotickets.com .

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά τη Δευτέρα 19/2 στις 14:30 και θα διαρκέσει μέχρι τη 14:30 της Τρίτης (20/2) όπου θα γίνουν και οι σχετικές κληρώσεις. Όσοι συμμετέχουν στην κλήρωση θα επωφεληθούν έκπτωσης 15% για dine-in γεύμα ή δείπνο στα εστιατόρια της Pizza Hut Παγκύπρια μέσω promo code που αναγράφεται στο αποδεικτικό αγοράς του δικαιώματος συμμετοχής .

Παράλληλα η χορηγός εταιρεία θα δώσει έκπτωση 30% για dine-in γεύμα ή δείπνο στα εστιατόρια της Παγκύπρια σε 50 τυχερούς που θα προκύψουν από κλήρωση.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα