ΑΠΟΕΛ: «Χρυσά Γάντια» ανθρωπιάς από Βιντ Μπέλετς

ΑΠΟΕΛ: «Χρυσά Γάντια» ανθρωπιάς από Βιντ Μπέλετς

Newsroom
belec apoel
Ο γκολκίπερ των «γαλαζοκίτρινων» απέσπασε το βραβείο του Stoiximan Golden Gloves για τις εμφανίσεις του στον β' γύρο του πρωταθλήματος Cyta, και θέλησε να το δωρίσει στο κοινωφελές σωματείο, Charity Idols.

Βιντ Μπέλετς και Κέναν Πίριτς «πάλεψαν» για τo βραβείο Stoiximan Golden Gloves του β' γύρου και τελικά αυτός που τερμάτισε πρώτος στην... κούρσα ήταν ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ. O 33χρονος Σλοβένος πορτιέρο κράτησε για εφτά αγώνες ανέπαφη την εστία του, με τον γκολκίπερ της ΑΕΚ να μετράει έναν αγώνα λιγότερο.

Το βραβείο αποκτάει ακόμη πιο βαρύνουσα σημασία, αφού ο Μπέλετς σε μια κίνηση ανθρωπιάς το παρέδωσε υπογεγραμμένο στο Charity Idols με σκοπό να δημοπρατηθεί για καλό σκοπό και συγκεκριμένα για τη στήριξη μικρών παιδιών που το έχουν ανάγκη.
Αναλυτικά, τα Clean Sheets του δεύτερου γύρου:

  • Βιντ Μπέλετς 7
  • Κέναν Πίριτς 6
  • Βανά Άλβες & Ίβιτσα Ίβουσιτς 4

Το «μεγάλο» βραβείο


Θυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο βραβείο στον πρώτο γύρο κέρδισε ο Πίριτς, ο οποίος μαζί με τους Ίβουσιτς και Μπέλετς, είχαν από εφτά Clean Sheets, ωστόσο ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Λάρνακας κατάφερε να αναδειχθεί νικητής αφού κράτησε ανέπαφη την εστία του για περισσότερα σερί παιχνίδια.

Όσον αφορά τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, θα γίνουν δύο βραβεύσεις που αφορούν τον πρώτο τερματοφύλακα του κάθε γκρουπ. Βέβαια, το… μεγάλο στοίχημα είναι ποιος θα παραλάβει το μεγάλο βραβείο «Stoiximan Golden Gloves 2023/24» με την ολοκλήρωση της χρονιάς.

Αναλυτικά η μέχρι στιγμής κατάταξη:

  • Μπέλετς 14
  • Πίριτς 13
  • Ίβουσιτς 11
  • Άλβες 10
@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / NIKOS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα