Άρης Λεμεσού, Σπιλέφσκι: «Κάποιες φορές στο ποδόσφαιρο η καλύτερη ομάδα βγαίνει χαμένη»

Άρης Λεμεσού, Σπιλέφσκι: «Κάποιες φορές στο ποδόσφαιρο η καλύτερη ομάδα βγαίνει χαμένη»

Newsroom
ΑΡΗΣ
Ο προπονητής του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι, μίλησε στην συνέντευξη τύπου μετά την εντός έδρας ήττα από την Ομόνοια με 2-1.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κύριου Σπιλέφσκι:

«Κάποιες φορές στο ποδόσφαιρο η καλύτερη ομάδα βγαίνει χαμένη. Δυστυχώς για εμάς ήταν μια τέτοια μέρα. Είναι λες και κερδίσαμε εμείς τους εαυτούς μας και όχι η Ομόνοια εμάς. Δεν έχει κριθεί τίποτα. Εστιάζουμε στο ματς του κυπέλλου. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου, είχαν τρεξίματα, ενέργεια. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε το ποδόσφαιρο μας».

Για το ότι ο ΑΠΟΕΛ αύξησε στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά:

«Η πραγματικότητα δεν μας αγχώνει. Δεν με αγχώνει το -4 από την κορυφή. Αν κάποιος μου έλεγε στην αρχή της χρονιάς ότι ο Άρης για δεύτερο χρόνο θα έπαιζε το καλύτερο ποδόσφαιρο, ότι θα εκπροσωπούσε την Κύπρο στην Ευρώπη, θα το υπέγραφα από την πρώτη στιγμή. Τους είδαμε να μένουν όλοι πίσω για 90 λεπτά. Με ταπεινότητα θα συνεχίσουμε και η προσοχή μας είναι στο ματς κυπέλου».

Στην συνέχεια είπε:

«Η αλήθεια είναι ότι ήταν απίστευτος ο τρόπος που χάσαμε. Πάντα είμαι ευθύς και παρεξηγούμε. Όταν κάποια στιγμή φύγω από την Κύπρος ίσως δουν διαφορετικά όσα λέω και όσα κάνω. Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να αξιοποιείς τις ευκαιρίες σου. Πετύχαμε τρία γκολ, ακυρώθηκαν τα δύο. Το ένα ήταν καθαρό οφσάιντ, το άλλο σηκώνει αρκετά ερωτηματικά».

«Στο πέναλτι που μας δόθηκε, αν έχετε κάνει ποτέ σας κάποιο άθλημα προκαλώ κάποιον να πηδήξει χωρίς να χρησιμοποιήσει τα χέρια του. Δεν θέλω να βρίσκω δικαιολογίες, δεν είμαι εδώ γι' αυτό. Απομένουν εννέα παιχνίδια και θα τα δώσουμε όλα».

«Να ευχηθώ στην Ομόνοια καλή συνέχεια, είναι ένα πολύ ενδιαφέρον κλαμπ, οι φίλαθλοι τους μου δείχνουν πάντα σεβασμό και αυτό περιμένω να γίνεται και στα άλλα γήπεδα. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο. Θα με στεναχωρούσε περισσότερο αν χάναμε και είχαμε κακή απόδοση. Χάσαμε αλλά παίξαμε καλά».

@Photo credits: SportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα