Ραν Μπεν Σιμόν: «Βλέπουμε σε αυτό το κύπελλο έναν πολύ σημαντικό δρόμο για την κατάκτηση ενός τίτλου»

Ραν Μπεν Σιμόν: «Βλέπουμε σε αυτό το κύπελλο έναν πολύ σημαντικό δρόμο για την κατάκτηση ενός τίτλου»

Newsroom
αεκ λαρνακας
Ο προπονητής της ΑΕΚ Λάρνακας, Ραν Μπεν Σιμόν, μίλησε στο κανάλι της ΑΕΚ στο διαδίκτυο ενόψει του αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κύριου Σιμόν:

Ποιες είναι οι σκέψεις σας για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Απόλλωνα;

«Μου αρέσει η λέξη νοκ-άουτ. Είναι κύπελλο. Είναι διαφορετικό. Είναι μια διαφορετική αποστολή αλλά είμαστε προετοιμασμένοι.Πρέπει να αλλάξουμε λίγο τον τρόπο σκέψης μας. Δεν υπάρχει χρόνος να αξιολογήσουμε τους εαυτούς μας. Βρισκόμαστε στη μέση μιας πολύ φορτωμένης περιόδου και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και θα είναι ένα πολύ δύσκλολο παιχνίδι. Αλλά είναι ένας αγώνας κυπέλλου. Πιστεύω λοιπόν ότι οι παίκτες μας είναι έτοιμοι».

Μετά το παιχνίδι με την Πάφο μιλήσατε για μια διαφορετική αποστολή. Αλλά πάντα με τον ίδιο στόχο, σωστά;

«Σίγουρα. Βλέπουμε σε αυτό το κύπελλο έναν πολύ σημαντικό δρόμο για την κατάκτηση ενός τίτλου. Οπότε το βλέπουμε επίσης ως ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Είναι μια πολύ διαφορετική αποστολή αλλά θα πάμε πολύ προετοιμασμένοι. Ξέρω αυτά τα παιδιά. Καταφέρνουμε συνέχεια να μείνουμε με τα πόδια στο έδαφος και πρέπει να κάνουμε τον κόσμο μας περήφανο για εμάς».

Με λίγες μέρες προετοιμασίας, αντιμετωπίσαμε κάποιο πρόβλημα για το παιχνίδι;

«Όλοι έχουν λίγες μέρες. Δεν μπορούμε να παραπονεθούμε για αυτό, γιατί όλοι έχουν τις ίδιες μέρες να προετοιμαστούν. Έχουμε λίγα προβλήματα. Ίσως ο Γκιούρτσκο είναι εκτός. Θα δούμε με τον τραυματισμό. Αλλά νομίζω ότι όλοι οι υπόλοιποι θα είναι διαθέσιμοι για εμάς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα