ΑΕΚ Λάρνακας: Δεν παρασύρεται και δεν παίρνουν τα μυαλά αέρα!

ΑΕΚ Λάρνακας: Δεν παρασύρεται και δεν παίρνουν τα μυαλά αέρα!

Ρεπορτάζ: Πάνος Λάρκος
ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
Το πρωτάθλημα και το κύπελλο βρίσκονται σε μία κομβική φάση για την εξέλιξη και την τροπή που θα πάρει η φετινή σεζόν για την ΑΕΚ.

Αύριο αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα στα προημιτελικά του κυπέλλου και ακολουθούν τα σημαντικά παιχνίδια στο πρωτάθλημα με τον Άρη να είναι ο επόμενος αντίπαλος.

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι για την ΑΕΚ κάθε ματς είναι ένας μικρός τελικός. Και αν κρίνουμε σε τι θέση βρισκόταν πριν μερικές βδομάδες η ομάδα της Λάρνακας έχει ήδη κερδίσει πάμπολλους μικρούς τελικούς και θέλει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο για να καταφέρει να περάσει στα ημιτελικά του κυπέλλου και να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή μέχρι το τέλος.

Το μυαλό όλων τη δεδομένη στιγμή δεν μπορεί να είναι αλλού πέρα από την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα. Ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην ομάδα που φέτος είναι η μοναδική η οποία κατάφερε να κερδίσει την ΑΕΚ στην εποχή Ραν Μπεν Σιμόν.

Σε ένα παιχνίδι που ο Ισραηλινός τεχνικός ήταν τιμωρημένος και παρακολούθησε το ματς από την κερκίδα. Ο στόχος για την ΑΕΚ είναι ξεκάθαρος. Νίκη και πρόκριση.

Πολλοί την χρίζουν μεγάλο φαβορί απέναντι στην ομάδα της Λεμεσού που παίζει όλη την χρονιά σε αυτό το ματς, όμως για την ΑΕΚ δεν αποτελεί έξτρα πίεση αυτό. Βλέπει το ματς όπως πρέπει και θα πάει για να κάνει το παιχνίδι της και να παλέψει για το ζητούμενο.

Αγωνιστικά τα προβλήματα πάνω-κάτω είναι γνωστά με τους Γκιούρτσο και Σάντες να είναι εκτός πλάνων και να μην υπολογίζονται.

Ο Ούγγρος το πιο πιθανό θα απουσιάσει και από τον αγώνα με τον Άρη μιας και αντιμετωπίζει μυϊκό τραυματισμό, ενώ ο εκτός πιθανόν θα είναι και ο Σάντες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα