ΑΕΚ σε Απόλλωνα: «Ζητάμε ίση μεταχείριση, κανένα θέμα με εσάς ή με τον Μενέλαο Αντωνίου»

Newsroom
kuriakos dimitriou
Με γραπτή του δήλωση, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, απάντησε στην ανακοίνωση του Απόλλωνα Λεμεσού

Την απάντησή της έδωσε η ΑΕΚ Λάρνακας στην ανακοίνωση του Απόλλωνα, μέσω του εκπροσώπου Τύπου της, Κυριάκου Δημητρίου, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει κάποιο θέμα με την ομάδα της Λεμεσού, αλλά ούτε και με τον διαιτητή Μενέλαο Αντωνίου ( οι «κιτρινοπράσινοι» είχαν ζητήσει να αντικατασταθεί από το αυριανό ματς εναντίον της ομάδας του Πάμπλο Ματσίν).

Αναλυτικά η ανακοίνωση - απάντηση της ΑΕΚ Λάρνακας:

Μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Απόλλωνας, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν έχουμε κανένα θέμα με τον Απόλλωνα. Ούτε με τον Μενέλαο Αντωνίου, που είναι ένας καλός διαιτητής.
Εμείς αυτό που ζητήσαμε και απόστείλαμε την επιστολή χθες, μόλις είδαμε την ανακοίνωση των ορισμών είναι ίση μεταχείριση για όλα τα Σωματεία. Ο καθένας αντιλαμβάνεται το δίκαιο του αιτήματος και δεν έχει να κάνει με την αντίπαλη ομάδα.
Από την στιγμή που στα άλλα δύο ντέρμπι της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ορίστηκαν ξένοι διαιτητές, έπρεπε να συμβεί το ίδιο και στο δικό μας. Ουσιαστικά με το να μην οριστεί ξένος διαιτητής σε αυτό το παιχνίδι σε σχέση με τα άλλα, αντί να εξαλείψουμε την προκατάληψη, την συντηρούμε.
Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να έρθουμε σε αντιπαράθεση με τον Απολλωνα, ένα 24ωρο περίπου πριν το μεταξύ μας παιχνίδι. Και εμείς ευελπιστουμε ότι η διαιτητική ομάδα θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της σημαντικής αυτής αναμέτρησης και θα διεξαχθεί ένας αγώνας διαφήμιση του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα