Ραν Μπεν Σιμόν : «Δεν έχει σημασία αν θα δεχτείς χτυπήματα στη ζωή, αλλά πόσο γρήγορα θα επανέλθεις»(vid)

Ραν Μπεν Σιμόν : «Δεν έχει σημασία αν θα δεχτείς χτυπήματα στη ζωή, αλλά πόσο γρήγορα θα επανέλθεις»(vid)

Newsroom
αεκ λαρνακας
Ο προπονητής της ΑΕΚ Λάρνακας, Ραν Μπεν Σιμόν, μίλησε στο κανάλι της ΑΕΚ στο διαδίκτυο ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Άρη Λεμεσού.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ισραηλινός τεχνικός της ΑΕΚ:

Κόουτς δεύτερο παιχνίδια στα πλέι οφ, δεύτερο παιχνίδι στο ΑΕΚ Αρένα με αντίπαλο τον Άρη. Το σκέφτεστε για το παιχνίδι;

«Μετά τη μεγάλη απογοήτευση στο κύπελλο συνεχίζουμε και βλέπουμε μπροστά. Δεν έχει σημασία αν θα δεχτείς χτυπήματα στη ζωή, αλλά πόσο γρήγορα θα επανέλθεις. Δεν μπορούμε να ζητήσουμε καλύτερο παιχνίδι για να επανέλθουμε. Είμαι σίγουρος ότι απέναντι στον Άρη θα έχουμε τη σωστή ενέργεια και τη σωστή συμπεριφορά. Σίγουρα θα είναι δύσκολο παιχνίδι, ο Άρης δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για τους οπαδούς μας για να είναι περήφανοι για μας».

Ο καλύτερος τρόπος για να γυρίσουμε σελίδα είναι να νικήσουμε το επόμενο παιχνίδι. Σωστά;

«Προσπαθούμε να νικούμε σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε γήπεδο, σε κάθε μέρος. Προσπαθούμε να νικούμε συνέχεια, αλλά πρέπει να καταλάβουμε πως οι παίκτες μας βρίσκονται κάτω από μεγάλη πίεση. Δεν θυμάμαι ξανά κάθε τρεις ημέρες να υπάρχει παιχνίδι. Είναι πολύ δύσκολο για όλους. Δεν παραπονιόμαστε γιατί δεν βρίσκουμε δικαιολογίες. Πρέπει να πάμε στο παιχνίδι και να βρούμε τρόπο να νικήσουμε».

Ποια είναι τα νέα της ομάδας για το αυριανό παιχνίδι;

«Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει η εικόνα για κάποιους παίκτες. Θα δούμε. Υπάρχουν κάποιοι στα όρια με τραυματισμό. Επομένως δεν έχω κάποια πληροφορία για την ώρα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα