ΑΕΚ Λάρνακας: Με τον κόσμο στην εξίσωση χτυπά ρέστα για τον τίτλο!

ΑΕΚ Λάρνακας: Με τον κόσμο στην εξίσωση χτυπά ρέστα για τον τίτλο!

Πάνος Λάρκος
ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
Η ΑΕΚ Λάρνακας θα τα δώσει όλα για τον τίτλο του πρωταθλητή, ξεκινώντας από το αυριανό (4/3) ντέρμπι με τον Άρη Λεμεσού, στο οποίο δύσκολα θα δώσει το «παρών» ο Ρομπέρζ.

Πλήρως προσηλωμένη και αφοσιωμένη στο πρωτάθλημα είναι η ΑΕΚ η οποία μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο στρέφει την προσοχή της αποκλειστικά στο πρωτάθλημα και στο… όνειρο που αποτελεί η κατάκτηση του τίτλου.

Σε αυτή της την προσπάθεια η ΑΕΚ θέλει τον κόσμο στο πλευρό της. Θέλει ο κόσμος να αγκαλιάσει για τα καλά την ομάδα του Ραν Μπεν Σιμόν και να αποτελέσει τον 12ο παίκτη στην κυριολεξία και όχι στα λόγια. Η ομάδα αξίζει μεγαλύτερη στήριξη απ’ τον κόσμο γενικότερα και η διοίκηση κάνει ότι περνά από το χέρι της για να τον φέρει μαζικά στο γήπεδο.

Προωθητικό βίντεο έχει ετοιμάσει η ομάδα που κυκλοφόρησε στα social media και άρεσε αρκετά, ενώ γενικότερα υπάρχει και ξεσηκωμός στις τάξεις των φίλων της ΑΕΚ οι οποίοι θέλουν να δουν το κάτι παραπάνω φέτος και να παλέψει η ομάδα μέχρι τέλους για τον τίτλο.

Για να το κάνει αυτό θα πρέπει να πάρει στην έδρα της όσο γίνεται περισσότερους βαθμούς. Το ντέρμπι με τον Άρη είναι εξαιρετικά κρίσιμο. Σε περίπτωση νίκης η ομάδα του Σιμόν ανεβαίνει μόνη δεύτερη και την ίδια ώρα ευελπιστεί σε απώλειες σήμερα του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Πάφο που θα μειώσει τις αποστάσεις από την κορυφή, σε περίπτωση πάντα δικής της επιτυχίας.

Δύσκολα ο Ρομπέρζ

Ο μυϊκός τραυματισμός του Ρομπέρζ τον καθιστά εξαιρετικά αμφίβολο για το ντέρμπι με τον Άρη με την συμμετοχή του να κρίνεται τελευταία στιγμή. Αν δεν είναι 100% έτοιμος ο κυπροποιημένος Γάλλος δύσκολα θα τον δούμε να παίζει μιας και δεν θέλουν με τίποτα στην ΑΕΚ να ρισκάρουν και να τον χάσουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Δεδομένα εκτός είναι οι Σάντσες και Γκιούρτσο, ενώ έτοιμος λογικά θα είναι ο Άνχελ Γκαρσία που αναμένεται να βρεθεί και στο αρχικό σχήμα.

Να το κάνουν καμίνι

Μπόλικος θα είναι ο κόσμος που θα βρεθεί στο ΑΕΚ Αρένα και αυτό αναμένεται να δώσει έξτρα ώθηση στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι γουστάρουν να παίζουν μπροστά από γεμάτες κερκίδες και με τον κόσμο να είναι παθιασμένος. Το γήπεδο θα είναι καμίνι και ο κόσμος περιμένει και αναμένει να δει μία ΑΕΚ πανέτοιμη να διεκδικήσει την νίκη που θα την κρατήσει για τα καλά στο κόλπο του τίτλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα