ΑΠΟΕΛ, Σα Πίντο: «Δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε και η ευθύνη είναι δική μου»

ΑΠΟΕΛ, Σα Πίντο: «Δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε και η ευθύνη είναι δική μου»

Newsroom
σα πιντο αρης 10/3
Δείτε τις δηλώσεις του τεχνικού του ΑΠΟΕΛ, μετά την ήττα από τον Άρη Λεμεσού (10/3,2-1), στην 3η αγωνιστική των play off του πρωταθλήματος Cyta.

Ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε στο «Αλφαμέγα», παρά την καλή εικόνα που παρουσίασε απέναντι σε έναν πολύ ποιοτικό Άρη.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το συγκεκριμένο ματς, για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Πέτροβιτς, καθώς και για τα ερχόμενα ματς δεδομένου ότι ο Άρης έχει μειώσει πλέον την απόστασή του από την κορυφή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Γνωρίζαμε το αγωνιστικό στυλ του Άρη, παίζει κάθετα. Εμείς όμως δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε. Ξέραμε ότι θα έβαζε πίεση. Το πληρώσαμε γιατί παίξαμε πολύ ψηλά και βρεθήκαμε με 2-0 πίσω στο σκορ. Χάσαμε τον Πέτροβιτς γιατί ο διαιτητής άφησε την κίτρινη νωρίτερα. Όταν παίζεις με τον Άρη είναι δύσκολο να ανατρέψεις το 2-0 με έντεκα παίκτες, πόσο μάλιστα με δέκα. Παρόλα αυτά είχαμε ευκαιρίες, ειδικότερα με τη φάση του Τομανέ. Δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, όμως είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές και βλέπουμε την συνέχεια.

Αυτός είναι ο κανονισμός και δεν μπορούμε να μην το δεχτούμε. Αν δινόταν κίτρινη θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Ο Πέτροβιτς είναι δυνατός και θα επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός.


Κάναμε λάθη που δεν κάνουμε συνήθως. Παίξαμε απέναντι σε μία δυνατή ομάδα με καλούς παίκτες που αν δεν είσαι στην μέρα σου θα το πληρώσεις. Η ευθύνη είναι δική μου. Οι παίκτες προσπάθησαν και μέχρι τώρα έχουμε κάνει μεγάλα πράγματα, είμαι περήφανος γι αυτούς. Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας, όμως συμβαίνει. Θα προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι.»

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα