ΑΕΚ Λάρνακας: Το «αντίο» στον Σιμόν

ΑΕΚ Λάρνακας: Το «αντίο» στον Σιμόν

Newsroom
ran ben simon adio
Η ομάδα της Λάρνακας ευχαρίστησε τον Ραν Μπεν Σιμόν για την προσφορά του, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο ίδιος «αποχωρεί σαν φίλος»

Το «διαζύγιο» ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ραν Μπεν Σιμόν, πήρε επίσημη μορφή, με το σύλλογο να ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας του με τον Ισραηλινό κόουτς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ευχαριστεί τον Ran Ben Shimon για την συνεργασία των τελευταίων μηνών και την προσφορά του από την θέση του προπονητή της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.
Ο Ισραηλινός τεχνικός ανέλαβε τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας τον περασμένο Noέμβριο και είχε σημαντική συνεισφορά στην εξαιρετική πορεία αντεπίθεσης της ομάδας στο πρωτάθλημα. Σε αυτό το διάστημα της δεύτερης θητείας του στον πάγκο η ομάδα μας είχε απολογισμό 18 νίκες, 6 ισοπαλίες και 3 ήττες σε 27 παιχνίδια πρωταθλήματος και Κυπέλλου και δικαιωματικά ανακηρύχθηκε κορυφαίος προπονητής της χρονιάς.
Αποχωρεί σαν φίλος από την ΑΕΚ και την Λάρνακα και του ευχόμαστε ότι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα