ΑΕΚ Λάρνακας: Διαφορά στο οικονομικό με Πίριτς, αισιοδοξία με Πονς και το θέμα του προπονητή

ΑΕΚ Λάρνακας: Διαφορά στο οικονομικό με Πίριτς, αισιοδοξία με Πονς και το θέμα του προπονητή

Newsroom
ΠΙΡΙΤΣ
Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα στην ΑΕΚ, με τον Κέναν Πίριτς και τη διοίκηση να έχουν «χάσμα» στο οικονομικό, σε αντίθεση με την περίπτωση Πέρε Πονς όπου υπάρχει αισιοδοξία, ενώ το θέμα προπονητή αναμένεται να κλείσει άμεσα.

Ο προγραμματισμός στην ΑΕΚ Λάρνακας έχει ξεκινήσει για τα καλά, μετά και την επισημοποίηση της αποχώρησης του Ραν Μπεν Σιμόν, που οδήγησε τον σύλλογο μια ανάσα από τον πρώτο τίτλο πρωταθλήματος.

Αναφορικά με τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών, υπάρχει σημαντική οικονομική διαφορά μεταξύ διοίκησης και Κέναν Πίριτς, με τον κίπερ που είχε τα περισσότερα clean sheet στο πρωτάθλημα Cyta να είναι έτοιμος να αποχωρήσει, σε περίπτωση που δεν «γεφυρωθεί» το χάσμα.

Αντιθέτως, αισιοδοξία υπάρχει για την ανανέωση του συμβολαίου του Πέρε Πονς, με τις δυο πλευρές να βρίσκονται σε επαφή. Τέλος, οι άνθρωποι του συλλόγου της Λάρνακας έχουν βάλει στόχο το θέμα προπονητής να κλείσει το αργότερο μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα