ΑΠΟΕΛ: «Κατέθεσε πρόταση στη Φλαμένγκο για τον Ματέο Γκονσάλβες»

ΑΠΟΕΛ: «Κατέθεσε πρόταση στη Φλαμένγκο για τον Ματέο Γκονσάλβες»

Newsroom
ματεο 3
Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Βραζιλία, ο ΑΠΟΕΛ θέλει να κάνει δικό του τον Ματέο Γκονσάλβες και πρόκειται να καταθέσει στη Φλαμίνγκο πρόταση να τον αποκτήσει ως δανεικό, με οψιόν αγοράς για την επόμενη χρονιά. Αυτή θα ανέρχεται στα 2 εκατ. ευρώ!

Πολύ κοντά σε μία νέα προσθήκη φαίνεται να είναι ο ΑΠΟΕΛ, με τους πρωταθλητές Κύπρου να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του 19χρονου Βραζιλιάνου, Ματέο Γκονσάλβες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «hrtiesporte.com.br», οι «γαλαζοκίτρινοι» θέλουν να κάνουν δικό τους τον νεαρό μεσοεπιθετικό αρχικά με μορφή δανεισμού για έναν χρόνο, με οψιόν αγοράς για τον επόμενο, έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Βάσει των όσων αναφέρει η ίδια πηγή, η πρόταση του ΑΠΟΕΛ έχει αφήσει ικανοποιημένη τη Φλαμένγκο στην οποία αγωνίζεται ο παίκτης και αναμένει επίσημη πρόταση από τη μεριά των «γαλαζοκιτρινων».

Ο 19χρονος εξτρέμ έχει ξεκινήσει την καριέρα τους από τους «ρουμπρονέγκρο» και τις ακαδημίες τους και μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει 22 εμφανίσεις με τη μεγάλη ομάδα, σκοράροντας δύο γκολ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα