ΑΠΟΕΛ: Τα λάθη (τώρα) απαγορεύονται

ΑΠΟΕΛ: Τα λάθη (τώρα) απαγορεύονται

Newsroom
apoel 9/6
Η αδημονία των φίλων του ΑΠΟΕΛ για την ανακοίνωση των νέων μεταγραφών είναι εμφανής. Η ομάδα βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης των ιδανικών παικτών που θα αντικαταστήσουν τους Λούκα Βιγιαφάνες και Γκιόργκι Κβιλιτάια, με στόχο την αναβάθμιση του ρόστερ.

Ο προπονητής Νταβίδ Γκαγιέγο, σε συνεργασία με την επιτροπή προγραμματισμού, εξετάζει προσεκτικά όλες τις διαθέσιμες επιλογές και ετοιμάζει προτάσεις.

Η προετοιμασία της ομάδας θα λάβει χώρα στη Σερβία, όπου οι νέοι παίκτες αναμένεται να ενσωματωθούν στο σύνολο. Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ έχει τονίσει πολλές φορές πως τα λάθη στις μεταγραφικές κινήσεις για τις θέσεις στη μεσοεπιθετική γραμμή απαγορεύονται, υπογραμμίζοντας τη σημασία της προσεκτικής επιλογής.

Παράλληλα, η ομάδα δεν σταματά να αναζητά ταλέντα για τον κατάλογο Β΄, με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στη Βραζιλία. Ήδη, οι γαλαζοκίτρινοι έχουν εντάξει στο δυναμικό τους τον μέσο Σέρχιο Τεχέρα, τον αριστερό ακραίο αμυντικό Τσάβι Κιντίγια και τον κεντρικό αμυντικό Ευαγόρα Αντωνίου.

Οι οπαδοί περιμένουν με ανυπομονησία τις επόμενες κινήσεις, γνωρίζοντας ότι η διοίκηση εργάζεται μεθοδικά για την ενίσχυση. Οι προσδοκίες είναι υψηλές, καθώς ο ΑΠΟΕΛ στοχεύει όχι μόνο στη διατήρηση των εγχώριων τίτλων αλλά και στη διάκριση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Με τις κατάλληλες προσθήκες, η ομάδα ευελπιστεί να παρουσιάσει ισχυρό σύνολο για τη νέα σεζόν, έτοιμο να ανταποκριθεί στις προκλήσεις που έρχονται.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα