Δημητρίου, ΑΕΚ Λάρνακας: «Θα πάρουμε κι άλλον επιθετικό, δεν είναι λύση η απαγόρευση μετακίνησης οπαδών

Δημητρίου, ΑΕΚ Λάρνακας: «Θα πάρουμε κι άλλον επιθετικό, δεν είναι λύση η απαγόρευση μετακίνησης οπαδών

Newsroom
dimitriou aek larnaka
Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα της Λάρνακας.

Ο κ. Δημητρίου αναφέρθηκε στην απόκτηση του Έντσο Καμπρέρα, για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ, για τα φιλικά της ομάδας, αλλά και για το θέμα της μετακίνησης οπαδών.

Αναλυτικά μέρος των δηλώσεων:

Για τον Έντσο Καμπρέρα: Από την στιγμή που έχει ενσωματωθεί και ο Καμπρέρα έχουμε απαρτία. Η προσθήκη αφορά έναν παίκτη που ξεχώρισε με την εκτελεστική του δεινότητα με τον Εθνικό Άχνας, πέτυχε 18 γκολ, παίκτης με διαφορετικά στοιχεία από τους ποδοσφαιριστές που είχαμε εμείς πέρσι.

Για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις, τον Πονς και τον Τόνγκια. «Με βάση το αρχικό πλάνο ναι, θα πάρουμε κι΄ άλλον επιθετικό. Είχαμε δύο αποχωρήσεις από την επίθεση και μια προσθήκη. O μέσος που ανακοινώθηκε, ο Σουάρεθ θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα στην Κύπρο. Είναι ανάλογα με τις αποχωρήσεις. Βέβαια ο αρχικός προγραμματισμός μπορεί να διαφοροποιηθεί. Είναι σημαντικό ότι προχωρήσαμε σε προσθήκες. Για τον Τόνγκια δεν υπάρχει κάτι νεότερο.Τον Πονς τον περιμέναμε, δεν απάντησε θετικά στην πρόταση που είχε και προχωρήσαμε με άλλη περίπτωση, έναν παίκτη με γεμάτες σεζόν σε μια ομάδα που διεκδίκησε άνοδο με την ομάδα του»

Για τα φιλικά; «Την ερχόμενη Τετάρτη κόντρα στον ΠΑΟΚ και θα είναι τηλεοπτικό. Θα είναι τηλεοπτικό και το φιλικό με την Σερκλ Μπριζ».

Για την επικείμενη συνάντηση προέδρου ΚΟΠ με Υπουργό Δικαιοσύνης για το θέμα μετακίνησης οπαδών: «Εμείς σαν ΑΕΚ είμαστε αντίθετοι με τον Υπουργό, πρέπει να υπάρξει μετακίνηση οπαδών, δεν είναι λύση η απαγόρευση. Μακάρι να βρεθεί λύση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα