ΑΕΚ Λάρνακας: Απέκτησε τον Έντσο Καμπρέρα

ΑΕΚ Λάρνακας: Απέκτησε τον Έντσο Καμπρέρα

Newsroom
enzo cabrera
Η ΑΕΚ Λάρνακας ανακοίνωσε την απόκτηση του Έντσο Καμπρέρα για τα επόμενα 3 χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των κιτρινοπράσινων:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία με την Newell's Old Boys για την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού Enzo Cabrera για τα επόμενα 3 χρόνια.

O ποδοσφαιριστής ολοκλήρωσε με επιτυχία της απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια υπέγραψε τα σχετικά συμβόλαια, ενώ έχει ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή στην Ολλανδία.

O Enzo Cabrera την λήξασα σεζόν (2023/24) αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Κύπρο με την φανέλα του Εθνικού Άχνας, όπου και πραγματοποίησε 39 συμμετοχές και σκόραρε 18 γκολ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Newell's Old Boys, με την οποία πραγματοποίησε 32 συμμετοχές και σκόραρε 1 γκολ. Στην συνέχεια αγωνίστηκε στην CF Intercity (31 συμμετοχές, 4 γκολ) στην Ισπανία και στην Birkirkara FC (30 συμμετοχές, 17 γκολ) στην Μάλτα.

Είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Αργεντινής.

H oικογένεια της ΑΕΚ τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα