Ανόρθωση: Προτεραιότητα ο επιθετικός, οι αρνητικές απαντήσεις και ο Κορρέα

Ανόρθωση: Προτεραιότητα ο επιθετικός, οι αρνητικές απαντήσεις και ο Κορρέα

Πάνος Λάρκος
οκκασ 16
Ο Ράφα Λόπες δεν απάντησε μέσα στο χρονικό πλαίσιο που του δόθηκε και έτσι η Ανόρθωση στρέφεται σε άλλες λύσεις για την επίθεση. Την ίδια ώρα αναμένονται νέες απαντήσεις και νέες υπογραφές στην «Κυρία».

Ο Ράφα Λόπες δεν απάντησε μέσα στο χρονικό πλαίσιο που του δόθηκε και αυτό δημιούργησε θέματα στην Ανόρθωση μιας και δεν μπορεί να περιμένει άλλο τον Πορτογάλο επιθετικό ο οποίος είναι ξεκάθαρο ότι θέλει χρόνο για να βρει κάτι καλύτερο.

Η «Κυρία» δεν μπορεί να του δώσει άλλο χρόνο κι έτσι στρέφεται σε άλλες λύσεις για την επίθεση. Ο Γιάννης Οκκάς έχει ήδη κάποιες επιλογές στα υπόψη και θα κινηθεί ανάλογα για να μπορέσει να προχωρήσει το όλο θέμα το συντομότερο. Δεν θέλει να τραβήξει άλλο του επιθετικού μιας και είναι μία σημαντική θέση στο πλάνο του. Βέβαια, θα πρέπει να βρεθεί και ο καταλληλότερος για τη θέση αλλά και οικονομικά να είναι στις… αντοχές της ομάδας.

Αν το θέμα κλείσει μέσα στην άλλη βδομάδα θα είναι ότι καλύτερο αλλά δεν αποκλείεται να τραβήξει και λίγο παραπάνω. Την ίδια ώρα αναμένονται νέες απαντήσεις και νέες υπογραφές όπως αυτή του κεντρικού αμυντικού Χατάμπ με τον Ισραηλινό να έχει συμφωνήσει και να απομένουν οι υπογραφές.

Δεν προχωράνε


Αρνητική τροπή παίρνουν οι περιπτώσεις Φρεντερίκο Ντουάρτε και Μουσταφά Σεκ μιας και φαίνεται ότι δεν θα μπορέσει να τους αποκτήσει η Ανόρθωση με το οικονομικό να αποτελεί τον κύριο λόγο. Η στενή οικονομική πολιτική που ακολουθεί η Ανόρθωση είναι λογικό να φέρνει και πολλές κλειστές πόρτες στον Οκκά, όμως είναι κάτι που ανέμενε ότι είναι πολύ πιθανό να συμβεί.

Του Σεκ δεν έχει κλείσει τελείως η πόρτα αλλά είναι μία πολύ δύσκολη περίπτωση. Αναμονή υπάρχει και για την απάντηση του Παύλου Κορρέα με τη διοίκηση της Ανόρθωσης να περιμένει την απάντηση του στην πρόταση ανανέωσης που του έγινε. Ο Οκκάς τον θέλει και πιστεύει πάνω του και πλέον είναι στο δικό του χέρι να πάρει την τελική του απόφαση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα