ΑΕΚ Λάρνακας: Θέλει κάτι καλύτερο στην πρόβα τζενεράλε

ΑΕΚ Λάρνακας: Θέλει κάτι καλύτερο στην πρόβα τζενεράλε

Πάνος Λάρκος
aek_apoel
Αύριο η ΑΕΚ θα υποδεχθεί το ΑΠΟΕΛ στο «ΑΕΚ Αρένα» στην πρόβα τζενεράλε της ομάδας της Λάρνακας λίγο πριν ριχθεί στα βαθιά της ευρωπαϊκής της προσπάθειας. Το παιχνίδι θα είναι τηλεοπτικό από την Cytavision και θα ξεκινήσει στις 19:00.

Σε σχέση με τα προηγούμενα της φιλικά η ΑΕΚ χρειάζεται να παρουσιαστεί βελτιωμένη σε αρκετούς τομείς. Και αμυντικά και επιθετικά. Ο Φεράντο έχει εντοπίσει αρκετά πράγματα και μαζί με τους συνεργάτες του θέλουν να δουλέψουν πάνω σε αυτά έτσι ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη στον πρώτο της ευρωπαϊκό αγώνα.

Σίγουρα δεν μπορεί να είναι στον απόλυτο βαθμό ετοιμότητας τέτοια εποχή και έχοντας νέους παίκτες στο ρόστερ και άλλους που ακόμη δεν έχουν έρθει, όμως υπάρχει ο βασικός κορμός από πέρσι και υπάρχει και η ποιότητα για να μπορέσει η ομάδα να ξεκινήσει με το δεξί την ευρωπαϊκή της πορεία.

Πρώτη γνωριμία…


Σήμερα ο Ροντέν θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με την φανέλα της ΑΕΚ. Χθες ανακοινώθηκε και επίσημα για την επόμενη διετία και σήμερα θα έχει τη δυνατότητα να μπει στις προπονήσεις, να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες και φυσικά και την τεχνική ηγεσία. Ο Σουηδός είναι ένας παίκτης με ποιότητα και με αρκετή εμπειρία και είναι ικανός να ηγηθεί στην μεσαία γραμμή.

Θα πάρει χρόνο ο Ρομπέρζ


Ο τραυματισμός του Ρομπέρζ δεν ήταν κάτι ανησυχητικό και περισσότερο για να μην επιβαρυνθεί περαιτέρω δεν αγωνίστηκε απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο αυριανό φιλικό με το ΑΠΟΕΛ. Αν δεν ξεκινήσει βασικός θα παίξει στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / NIKOS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα