ΑΕΚ Λάρνακας: Δυνατή πρόβα λίγο πριν την… Ουγγαρία

ΑΕΚ Λάρνακας: Δυνατή πρόβα λίγο πριν την… Ουγγαρία

Πάνος Λάρκος
ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
Το τελευταίο της φιλικό πριν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια δίνει απόψε (17/7) κόντρα στον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ, με τον κόσμο να αναμένεται αρκετός στην «Αρένα» της Λάρνακας.

Τελευταίο φιλικό παιχνίδι σήμερα για την ΑΕΚ η οποία υποδέχεται το ΑΠΟΕΛ στο ΑΕΚ Αρένα με την αναμέτρηση να αρχίζει στις 19:00. Παιχνίδι σημαντικό από πλευράς μονταρίσματος ενόψει και του αγώνα που ακολουθεί στην Ευρώπη, πιθανότατα με την Πάκσι Ουγγαρίας.

Ο Φεράντο θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει την ομάδα του και να δει πως θα ανταποκριθεί λίγο πριν την είσοδο της στα επίσημα παιχνίδια χρησιμοποιώντας βασικούς. Δεν φαίνεται να προκύπτουν ιδιαίτερα προβλήματα στην ομάδα της Λάρνακας μιας και ο Ρομπέρζ είναι κανονικά αποστολή και αν δεν ξεκινήσει βασικός, τότε θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Το ίδιο ισχύει και για τον Φακούντο Σάντζεθ ο οποίος με τον Παναθηναϊκό είχε ζητήσει ο ίδιος να γίνει αλλαγή.

Αρκετός αναμένεται να είναι ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο, ενώ κάποιοι θα επιδιώξουν να βγάλουν και εισιτήριο διαρκείας σήμερα, έτσι ώστε να μπορέσουν να δουν και δωρεάν την αναμέτρηση με το ΑΠΟΕΛ. Θυμίζουμε ότι το πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ στην Ευρώπη θα είναι εκτός έδρας.

Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στην αποστολή το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ ο Μάρκους Ροντέν ο οποίος πιθανόν να πάρει και λίγο χρόνο συμμετοχής. Ο κόσμος θα δει για πρώτη φορά από κοντά την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν και περιμένει να δει κάτι καλύτερο σε σχέση με αυτό που είδε στα προηγούμενα φιλικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα