Γκουστάβο στο Gazzetta Cyprus: «Είμαστε έτοιμοι, δεν είναι καλή η σύγκριση, πολλή ποιότητα στο κέντρο»

Γκουστάβο στο Gazzetta Cyprus: «Είμαστε έτοιμοι, δεν είναι καλή η σύγκριση, πολλή ποιότητα στο κέντρο»

Πάνος Λάρκος
ledes_aek_sinenteyksi
Είναι στην ΑΕΚ Λάρνακας μία τριετία και τώρα μπήκε στον τέταρτο του χρόνο. Είναι από τους παίκτες που δίνουν και την ψυχή τους στο γήπεδο και που έχει αγαπηθεί πάρα πολύ από τον κόσμο της ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Πορτογάλο μέσο, Γκουστάβο Λέδες, ο οποίος μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με το ΑΠΟΕΛ μίλησε αποκλειστικά στο Gazzetta Cyprus για την προετοιμασία, τα ευρωπαϊκά που έρχονται, την ποιότητα της ομάδας στην μεσαία γραμμή αλλά και την αποχώρηση του Πέρε Πονς.

Συνέντευξη στον Πάνο Λάρκο

Γκους, πως είδες το φιλικό παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ; Αισθάνεσαι ότι είστε έτοιμοι ή ακόμη υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης;


«Ήμασταν καλοί θεωρώ με ή και χωρίς την μπάλα. Για μένα ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι στην περίοδο της προετοιμασίας και πιστεύω η ομάδα θα είναι έτοιμη για τα επόμενα παιχνίδια».

Είσαι σίγουρος ότι η ομάδα θα είναι σε θέση στα ευρωπαϊκά παιχνίδια να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη;


«Ναι, ναι. Για μένα η προετοιμασία είναι πολύ δύσκολη. Παίξαμε με πολύ καλές ομάδες όπως και με το ΑΠΟΕΛ που έχει και αυτός νέους παίκτες. Για μένα η ομάδα προετοιμάστηκε καλά και είναι έτοιμη για το Κόνφερενς Λιγκ».

Είναι η τέταρτη σου χρονιά στην ΑΕΚ. Νοιώθεις ότι το επίπεδο της ομάδας είναι καλύτερο από την περσινή σεζόν ή είναι νωρίς ακόμη;


«Είναι δύσκολο να το πούμε τώρα γιατί ήρθαν αρκετοί νέοι παίκτες. Η ομάδα είναι διαφορετική αλλά το επίπεδο είναι πολύ καλό. Δεν είναι τόσο καλό να συγκρίνουμε με την περσινή σεζόν. Η ομάδα είναι πολύ καλή».

Ο πρώτος στόχος της σεζόν είναι η είσοδος στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ;


«Ναι, αδιαμφισβήτητα. Όλοι οι παίκτες αυτό θέλουμε να μπούμε στους ομίλους».

Η νέα σεζόν είναι διαφορετική για σένα μιας και αποχώρησε ο Πέρε Πονς που ήσασταν δίπλα-δίπλα στο κέντρο τα προηγούμενα δυο χρόνια. Τώρα ήρθαν ο Σουάρεθ και ο Ρόντεν. Θα είναι πιο δύσκολο για σένα με τον συναγωνισμό που θα υπάρχει;


«Είχαμε χρόνο να παίξουμε μαζί και να προσαρμοστούμε με τον Πέρε, όμως τώρα είναι ο Τζίμυ (Σουάρεθ) και γενικά υπάρχει πολλή ποιότητα στην ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες στην μεσαία γραμμή».

Είναι καλύτερο για σένα, ανεβάζει το επίπεδο ο συναγωνισμός;


«Ο Πονς είναι πάρα πολύ καλός παίκτης, το ίδιο και ο Τζίμυ, όμως το πιο σημαντικό είναι ότι βλέπω ότι η ομάδα γενικά είναι πολύ καλή και έχει ποιότητα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα