ΑΠΟΕΛ: Η Ρίγα «προειδοποιεί»

Newsroom
ΑΠΟΕΛ
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται μπροστά σε κρίσιμη πρόκληση καθώς ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τη Ρίγα στη Λετονία, στο πλαίσιο των play offs του Europa League. Η επικείμενη αναμέτρηση απαιτεί σοβαρότητα και συγκέντρωση, καθώς η λετονική ομάδα έχει παρουσιάσει εντυπωσιακή βελτίωση τον τελευταίο καιρό.

Από τον Μάιο και μετά, έχει καταγράψει εξαιρετική πορεία, αποδεικνύοντας ότι μπορεί να αποτελέσει άκρως επικίνδυνο αντίπαλο. Έδωσε συνολικά 22 αγώνες, από τους οποίους κατάφερε να κερδίσει 19, ενώ σημείωσε μόνο μία ισοπαλία και δύο ήττες, που ήρθαν απέναντι στην ισχυρή Μπόντο-Γκλιμτ στα προκριματικά του Champions League.

Σε αυτούς τους αγώνες των τελευταίων μηνών, η Ρίγα έδειξε επιθετική αποτελεσματικότητα, πετυχαίνοντας 65 γκολ, μετρώντας μόλις 18 τέρματα παθητικό.
Για τον ΑΠΟΕΛ, το παιχνίδι στη Λετονία αποτελεί δοκιμασία στην οποία θα πρέπει να εμφανιστεί προσεκτικός και καλά προετοιμασμένος. Η αμυντική πειθαρχία και η εκμετάλλευση των επιθετικών ευκαιριών θα αποτελέσουν κλειδιά στην προσπάθεια να αποσπάσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.


Με δεδομένο το πόσο ισχυρή είναι η Ρίγα στην έδρα της, ο ΑΠΟΕΛ επιβάλλεται να δείξει τη μέγιστη συγκέντρωση και να προσεγγίσει το ματς με την απαιτούμενη σοβαρότητα, ώστε να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα