Ανόρθωση, Οκκάς: «Περιμέναμε δύσκολη την πρεμιέρα, δεν κάναμε πράγματα που έπρεπε»

Newsroom
οκκας δηλωσεις ματς 1η αγωνιστικη
Δείτε τί δήλωσε ο τεχνικός της Ανόρθωσης, Γιάννης Οκκάς, μετά την ισοπαλία με την Ομόνοια Αραδίππου, στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta.

Ο Γιάννης Οκκάς, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το αποτέλεσμα της αναμέτρησης κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι οι αλλαγές που έκανε έγιναν σε σωστό χρονικό σημείο στο ματς, προσθέτοντας ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν προσθήκες στο ρόστερ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της Ανόρθωσης:

«Περιμέναμε δύσκολη την πρεμιέρα και αυτό φάνηκε στο παιχνίδι. Μπήκαμε δυνατά για να ελέγξουμε τον ρυθμό, φτιάξαμε κάποιες προϋποθέσεις αλλά δεν πετύχαμε το γκολ ου θα έκανε πιο εύκολό το έργο μας. Στο β’ ημίχρονο προσπαθήσαμε να κάνουμε το ίδιο αλλά όσο περνούσε ο χρόνος και η Ομόνοια Αραδίππου προσπάθησε να μας κάνει την ζημιά. Συνεχίζουμε, ο δρόμος είναι μακρύς. Από σήμερα αρχίζει η προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα»

Άργησαν να γίνουν οι αλλαγές;

«Η τριάδα είναι πιο αμυντικό σχήμα από την τετράδα; Θεωρώ ότι δεν έγιναν αργά οι αλλαγές. Είναι συγκεκριμένες οι αλλαγές που γίνονται χωρίς να υποτιμώ τα παιδιά που έδειξαν εξαιρετικό πρόσωπο στην προετοιμασία. Κάποια πράγματα που έπρεπε να κάνουμε για να γίνει πιο εύκολο το έργο μας δεν τα κάναμε».

Θα υπάρξει ενίσχυση τις επόμενες μέρες;

«Προσπαθούμε ναι».

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / NIKOS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα