Ομόνοια Αραδίππου, Μαρτίνς: «Δείξαμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί στην Α' κατηγορία»

Newsroom
μαρτινς δηλωσεις ανορθωση
Δείτε τις δηλώσεις που παραχώρησε ο τεχνικός της Ομόνοιας Αραδίππου, μετά τη λήξη του ματς κόντρα στην Ανόρθωση για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta.

Καλό ξεκίνημα έκανε στην Α' κατηγορία η Ομόνοια Αραδίππου, η οποία μπορεί να ήρθε ισόπαλη απέναντι στην Ανόρθωση, ωστόσο έδειξε ότι είναι κάτι παραπάνω από υπολογίσιμη.

Ο τεχνικός της ομάδας, Ούγκο Μάρτινς, παραχώρησε δηλώσεις στον απόηχο του ματς, μιλώντας για το αποτέλεσμα και την ψυχολογία των παικτών του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής των «νεοφώτιστων»:

«Είμαι πολύ περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου. Όσο αφορά το παιχνίδι ξέραμε ότι η Ανόρθωση θα προσπαθούσε να πιέσει ψηλά με έξι ποδοσφαιριστές. Στη συνέχεια είχαμε ισορροπία έχοντας τρεις ποδοσφαιριστές στην άμυνα και δύο στο κέντρο την αναχαιτίσαμε. Μετά ακολουθήσαμε τη δική μας στρατηγική και προσπαθήσαμε να κοντρολάρουμε το παιχνίδι . Δημιουργήσαμε τις δικές μας ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο γκολ.»

Αν αυτό το αποτέλεσμα θα δώσει ψυχολογία στην ομάδα:

«Υπάρχουν τρία αποτελέσματα στο ποδόσφαιρο. Από την στιγμή που δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς και ένας βαθμός είναι ικανοποιητικός. Πάντα είναι θετικό να παίρνεις όταν έχεις κέρδος απέναντι σε μεγάλες ομάδες γιατί σε βοηθά να δουλέψεις καλύτερα. Νομίζω ότι οι ποδοσφαιριστές μετά από αυτό το παιχνίδι θα αρχίσουν να πιστεύουν περισσότερο στους εαυτούς τους. Τελειώσαμε το παιχνίδι και χρησιμοποιήσαμε οκτώ κύπριους παίχτες και τρεις νεαρούς κάτω των 21ετών. Δεν είναι επειδή έχουμε το μικρότερο μπάτζετ αλλά επειδή πιστεύουμε στον κύπριο ποδοσφαιριστή. Θα παλέψουμε και πιστεύουμε στους ποδοσφαιριστές μας. Οι εμπειρίες θα βοηθήσουν πολύ στο να βελτιωθούν.»

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / NIKOS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα