Ανόρθωση: Δεν ήταν η «Κυρία» που ονειρεύτηκαν, πλησιάζει ο Σόουζα

Ανόρθωση: Δεν ήταν η «Κυρία» που ονειρεύτηκαν, πλησιάζει ο Σόουζα

Πάνος Λάρκος
anorthosi_premiera
Πολύ διαφορετική οραματίστηκαν την πρεμιέρα της ομάδας τους στο νέο πρωτάθλημα οι φίλοι της Ανόρθωσης, όμως το ισόπαλο 0-0 ουσιαστικά έχει έρθει για να υπενθυμίσει σε όλους τη δύσκολη χρονιά που έχει ξεκινήσει.

Μία χρονιά όπου τα οικονομικά προβλήματα είναι τεράστια και δεν πρέπει να ξεχνάμε πόσο δύσκολο και απαιτητικό είναι το έργο του Γιάννη Οκκά και των συνεργατών του.

Ο Κύπριος τεχνικός έχει δημιουργήσει ένα σύνολο με βάση τα μικρά οικονομικά δεδομένα που είχε στα χέρια του και ακόμη περιμένει να γίνουν τρεις κινήσεις που θα του δώσουν μεγαλύτερο βάθος, αλλά και επιλογές που θα ενισχύσουν την ομάδα σε σημαντικό βαθμό.

Η Ανόρθωση ξεκίνησε με 3-5-2 και στο δεύτερο μέρος για περίπου 25 λεπτά έπαιξε με 4-4-2 χωρίς να καταφέρει να βρει το γκολ που ήθελε για να πάρει τη νίκη. Στο 59΄ το δοκάρι του Κονσεϊσάο και η διπλή χαμένη ευκαιρία του Ράφα Λόπες σημάδεψε το ματς, όπως και οι χαμένες ευκαιρίες των Χρυσοστόμου στο 6΄ και Ρόγκουλιτς στο 41΄.

Οι παίκτες, ο προπονητής, ο κόσμος ήθελαν αλλά η νίκη δεν ήρθε. Απέναντι σε μία από τις πιο αδύναμες ομάδες του πρωταθλήματος και μπροστά στο κοινό της η «Κυρία» δεν μπόρεσε να πάρει αυτό το οποίο ήθελε τόσο πολύ. Μία ισοπαλία στο ξεκίνημα της σεζόν που σίγουρα δεν είναι καταστροφική αλλά στέλνει το μήνυμα ότι η ομάδα θα πρέπει να βελτιωθεί πάρα πολύ για να έχει απαιτήσεις και φιλοδοξίες.

Συγκλονιστικός ο κόσμος…


Για μία ακόμη φορά ο κόσμος της Ανόρθωσης έκανε τη διαφορά. Κέρδισε τις εντυπώσεις με την όλη στήριξη του προς τους ποδοσφαιριστές από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Ακόμη και μετά το τέλος του αγώνα τραγουδούσε στην κερκίδα παρά την πίκρα της αποτυχημένης πρεμιέρας. Δεν είναι τυχαίες και οι δηλώσεις του νεαρού Χρυσόπουλου που έμεινε έκπληκτος και εντυπωσιασμένος από τον κόσμο.

Κοντά σε Σόουζα


Πολύ κοντά σε ενίσχυση βρίσκεται η Ανόρθωση η οποία είναι σε προχωρημένες επαφές με τον πρώην διεθνή Πορτογάλο επιθετικό Ντιέγκο Σόουζα. Είναι 34 ετών και έχει πλούσιες παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο με πολλά γκολ και ασίστ. Οι δυο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία και σύντομα αναμένεται να αποκτηθεί.

Επίσης, οι επαφές συνεχίζονται με τον Ουρουγουανό μέσο Τζινέλα όμως υπάρχει οικονομική διαφορά που γίνεται προσπάθεια να γεφυρωθεί και να κλείσει θετικά η περίπτωση του.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / NIKOS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα