Οπαδός της Γιουβέντους κάρφωσε για κορονοπάρτι τους Ντιμπάλα, ΜακΚένι, Αρτούρ

Οπαδός της Γιουβέντους κάρφωσε για κορονοπάρτι τους Ντιμπάλα, ΜακΚένι, Αρτούρ

Gazzetta team
Οπαδός της Γιουβέντους κάρφωσε για κορονοπάρτι τους Ντιμπάλα, ΜακΚένι, Αρτούρ

bet365

Τρομερές καταστάσεις στη Γιουβέντους πριν το ντέρμπι με την Τορίνο. Ο οπαδός της Γιουβέντους, κάρφωσε τους ΜακΚένι, Ντιμπάλα, Αρυτούρ για κορονοπάρτι με κορίτσια και έμειναν εκτός αποστολής.

Απίθανο περιστατικό συνέβη στη Γιουβέντους, η οποία το Σάββατο (19:00) έχει το ντέρμπι της πόλης με την Τορίνο και μάλιστα ενώ βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή, στο -10 από την κορυφή. Πρωταγωνιστές οι Ντιμπάλα, Αρτούρ, ΜακΚένι, οι οποίοι συμμετείχαν σε κορονοπάρτι στο σπίτι του τελευταίου, κάτι που απαγορεύεται. Ο Αντρέα Πίρλο δεν είχε άλλη επιλογή από το να τους αφήσει εκτός αποστολής και αναμένεται τιμωρία τους.

Το φοβερό όμως είναι ότι εκείνος που τους κάρφωσε στην αστυνομία, ήταν ένας γείτονας του ΜακΚένι, ο οποίος δήλωσε οπαδός της Γιούβε και εξήγησε: «Ο ΜακΚένι είναι καλό παιδί και καλός γείτονας. Δεν επιτρέπεται όμως στην εποχή του κορονοϊού να εμφανίζονται ξημερώματα τόσα αυτοκίνητα και να κατεβαίνουν τόσα κορίτσια. Εγώ είμαι οπαδός της Γιουβέντους, αλλά η υγεία και η τήρηση των κανόνων είναι πιο σημαντικό από το οπαδικό»! Και όλ' αυτά ενώ λίγες ώρες πριν είχαν βρεθεί θετικός στον κορνοϊό οι Μπονούτσι, Ντεμιράλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα