Προετοιμασία Ολυμπιακού: Τα 400 χιλιόμετρα ήταν απλά... λίγα για τον Φώτη Πότση (vid)

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Τα 400 χιλιόμετρα ήταν απλά... λίγα για τον Φώτη Πότση (vid)

Η προπόνηση του Ολυμπιακού

bet365

Ο φίλαθλος του Ολυμπιακού από τη Γερμανία έκανε 400 χιλιόμετρα προκειμένου να δει μία προπόνηση το πρωί της Παρασκευής. ΑΥΣΤΡΙΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Ο Φώτης Πότσης παρακολουθεί προετοιμασίες του Ολυμπιακού από το 2004 και φυσικά έχει δει περισσότερες προετοιμασίες από πολλούς άλλους. Η αγάπη του για τον Ολυμπιακό τον οδηγεί στο να επιδιώκει να βρίσκεται σε προπονήσεις στην Αυστρία ή τη Γερμανία όσα χιλιόμετρα και εάν πρέπει να διανύσει.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet

Ο ίδιος μιλώντας στο Gazzetta από την Αυστρία και το Τιρόλο δεν μπορεί να υπολογίσει καν τα τόσα χιλιόμετρα και τα τόσα ταξίδια. Αυτή τη φορά έκανε μόνο... 400 χιλιόμετρα για να δει μόνο μία προπόνηση. Του φάνηκαν μάλλον λίγα με δεδομένες τις αποστάσεις και τα ταξίδια που έχει κάνει για τον Ολυμπιακό. Δείτε πιο κάτω το βίντεο με τις ατάκες του.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα