Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Μπάμπιτς και δύο ακόμα παίκτες για το κέντρο της άμυνάς του (vids)

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Μπάμπιτς και δύο ακόμα παίκτες για το κέντρο της άμυνάς του (vids)

Ο Κορδόν

bet365

Ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει στο στόχαστρό του τον στόπερ της Αλμερία από τη Σερβία και ενώ υπάρχουν και σενάρια και για τουλάχιστον ακόμα δύο περιπτώσεις.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να προετοιμάζεται στα βουνά της Αυστρίας, ωστόσο τα μεταγραφικά δεν σταματούν ποτέ. Πόσο μάλλον όταν υπάρχουν δεδομένες και καταγεγραμμένες ανάγκες για το ρόστερ των Πειραιωτών.

Ισπανικές πηγές εμφανίζουν τον Ολυμπιακό να έχει ασχοληθεί με τον Σέρβο Σέρτζαν Μπάμπιτς. Με ύψος 1.94 μέτρα ο Σερβοβόσνιος σέντερ μπακ ανήκει στην Αλμερία. Στα 27 του χρόνια ο Μπάμπιτς, διεθνής με τη Σερβία, είχε πέρυσι στη La Liga 34 ματς με 3 ασίστ.

Ο Ισπανός δημοσιογράφος Πάκο Γκρεγκόριο γράφει μάλιστα για μία πρώτη πρόταση των Πειραιωτών που έχει απορριφθεί. Δεν γίνεται λόγος για ποσό αλλά αφήνεται να εννοηθεί πως θα επανέλθουν οι Ερυθρόλευκοι.

Υπάρχουν και άλλα ονόματα που έχουν βγει στο μεταγραφικό προσκήνιο αλλά περισσότερο σε επίπεδο σεναρίων και όχι απόλυτα επιβεβαιωμένα. Ένα είναι του 31χρονου Κολομβιανού στόπερ Τζέισον Μουρίγιο, που έχει και ισπανικό διαβατήριο.

Είναι χωρίς ομάδα και έχει θητεία σε συλλόγους όπως η Βαλένθια, η Μπαρτσελόνα, η Σαμπντόρια και η Ίντερ. Ένα ακόμα όνομα είναι του Ερίκ Μπαγί που ανήκει στη Γιουνάιτεντ. Διεθνής στόπερ με την Ακτή Ελεφαντοστού που πέρυσι ήταν δανεικός στη Μαρσέιγ με 23 ματς πέρυσι. Τα ονόματα των Μουρίγιο και Μπαγί πάντως δεν είναι τόσο σίγουρα και περισσότερο διαρρέονται για τον Ολυμπιακό. Ο Αντόνιο Κορδόν πάντως ήταν κανονικά στην προπόνηση το πρωί του Σαββάτου στην Αυστρία. Αυτός που λείπει είναι ο συνεργάτης του, Ιγνάσιο Ναβάρο, που φέρεται να έχει κάνει επαφές στην Ισπανία και για στόπερ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα