Προετοιμασία Ολυμπιακού: Τα πρώτα συμπεράσματα του Μαρτίνεθ και πώς ονειρεύεται τον δικό του Ολυμπιακό

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Τα πρώτα συμπεράσματα του Μαρτίνεθ και πώς ονειρεύεται τον δικό του Ολυμπιακό

Ο Μαρτίνεθ

bet365

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μίλησε στους απεσταλμένους των ελληνικών media για όλα όσα έχει στο μυαλό του για τον δικό του Ολυμπιακό αλλά και για τη συνέχεια. ΑΥΣΤΡΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μίλησε πρώτη φορά στο πλαίσιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στην Αυστρία και μία ημέρα πριν το τελευταίο φιλικό παιχνίδι αλλά και πριν το τέλος της προετοιμασίας των Πειραιωτών στην Αυστρία. Ο Ισπανός έκανε δηλώσεις στους απεσταλμένους των ΜΜΕ στην Αυστρία.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet.

Ανάμεσα στα άλλα θέλοντας να δώσει μία δική του πρώτη εικόνα και επί της προετοιμασίας του Ολυμπιακού επισήμανε: «Το πρώτο στάδιο προετοιμασίας θεωρώ πως κύλησε με πολύ θετικό τρόπο. Ήταν ο χρόνος που χρειαζόμασταν για να γνωριστούμε καλύτερα, να δουλέψουμε και να θέσουμε βάσεις συναισθηματικές, τακτικές, αλλά και φυσικών δυνάμεων.

Είχαμε στη διάθεσή μας χρόνο για να γνωρίσουμε προσωπικά τους παίκτες σαν χαρακτήρες, αλλά και σαν ποδοσφαιριστές. Επίσης εκείνοι είχαν την ευκαιρία να έρθουν κοντά στη μεθοδολογία μας και να κατανοήσουν με ποιον τρόπο μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα. Το μοναδικό αρνητικό ήταν πως θα θέλαμε περισσότερο χρόνο! Πάντα χρειάζεται χρόνος για να 'χτίσεις' μια βάση και με περισσότερο χρόνο θα ήταν πολύ καλύτερα για όλους μας»!

  • Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta για να διαβάσετε την Τετάρτη όλα όσα είπε ο Ισπανός τεχνικός.
@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα