«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Ραμάλιο»

«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Ραμάλιο»

Newsroom
Ο Ραμάλιο της Αϊντχόφεν

bet365

Στην Ολλανδία ανέφεραν πως η ΑΕΚ έχει στη λίστα της τον 31χρονο Βραζιλιάνο στόπερ της Αϊντχόφεν, Αντρέ Ραμάλιο. Διαψεύδει κατηγορηματικά η Ένωση.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ρικ Έλφρινκ στο podcast του στην Eindhovens Dagblad η ΑΕΚ φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Αντρέ Ραμάλιο και ενδεχομένως να καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του που μπορεί να φτάσει τα 3 εκατ. ευρώ.

Από την ΑΕΚ, ωστόσο, ξεκαθάρισαν πως το συγκεκριμένο σενάριο «είναι εντελώς ανύπαρκτο», διαψεύδοντας κατηγορηματικά ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο παίκτη.

Ο 31χρονος Βραζιλιάνος στόπερ με ιταλικό διαβατήριο ανήκει στην PSV από το 2021 όταν τον είχε αποκτήσει έναντι 2,5 εκατ. ευρώ από τη Σάλτσμπουργκ. Το συμβόλαιό του στην PSV έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2024 και την περσινή σεζόν πραγματοποίησε 45 συμμετοχές με την ολλανδική ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα