Ολυμπιακός: Ντόι και Ορτέγα έχουν προβάδισμα για την 11άδα του ντέρμπι

Ο Ντόι με τον Σπόραρ

bet365

Ο Μαρτίνεθ δεν έχει πάρει ακόμα τις τελικές του αποφάσεις για τη στελέχωση της βασικής 11άδας του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αλλά υπάρχουν κάποιες πρώτες ενδείξεις.

Ο Ισπανός τεχνικός, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, θα έχει και σήμερα Πέμπτη προπόνηση με την ομάδα του Ολυμπιακού και τους παίκτες του για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Δοκιμές ξεκάθαρες ή δοκιμές ουσίας δεν υπάρχουν ακόμα από το τεχνικό επιτελείο των Πειραιωτών στις προπονήσεις που έχουν γίνει τις προηγούμενες ημέρες στο προπονητήριο της ομάδας.

Όμως ήδη υπάρχουν ορισμένες εκτιμήσεις / ενδείξεις επί των προσώπων για το αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού. Σε αυτή τη φάση υπάρχουν παίκτες που διαφαίνονται να μπαίνουν σε πρώτο πλάνο για βασικοί όπως ο Ντόι στο κέντρο της άμυνας και ο Ορτέγα στο αριστερό της άκρο.

Έτσι μία πρώτη εκτιμώμενη 11άδα για το ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη είναι με Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, άμυνα με Ορτέγα αριστερά και Ροντινέι δεξιά και στο κέντρο της τον Ρέτσο με τον Ντόι. Ο Αργεντίνος δηλαδή έχει ένα προβάδισμα έναντι του Κίνι και ο Ντόι σε σχέση με τον Φρέιρε. Για τον Ανδρέα Ντόι υπάρχει και η λεπτομέρεια πώς εξαιτίας της αποβολής του στον αγώνα στη Σερβία δεν θα μπορεί να παίξει στο Ολυμπιακός - Γουέστ Χαμ στις 26 Οκτωβρίου για το Europa League.

Από εκεί και πέρα για τα της 11άδας κέντρο με Εσε και Μαντί Καμαρά και πίσω από τον Ελ Καμπί τους Ποντένσε, Φορτούνη και Μασούρα με τον Μασούρα να παίζει πιο κοντά στον Μαροκινό διεθνή επιθετικό. Θα μπορούσε να υπάρξει και μία εκδοχή με πιο συμπαγές, με πιο compact σχήμα, με ένα 4-3-3, ωστόσο σε πρώτη φάση αυτά είναι τα δεδομένα και ενώ υπάρχουν ακόμα κάποιες ημέρες μπροστά μας πριν το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (της Κυριακής).

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα