ΠΑΟΚ: Με Ίνγκασον στο ντέρμπι με τον Άρη αλλά χωρίς Κρέσπο και Βιεϊρίνια

Newsroom
ΠΑΟΚ: Με Ίνγκασον στο ντέρμπι με τον Άρη αλλά χωρίς Κρέσπο και Βιεϊρίνια

bet365

Ο Ίνγκασον επιστρέφει στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με αντίπαλο τον Άρη, όμως εκτός έμειναν οι Κρέσπο - Βιεϊρίνια.

Οι Χοσέ Κρέσπο και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια τέθηκαν νοκ άουτ για το ντέρμπι με τον Άρη. Όμως μετά από καιρό ο Ίνγκασον είναι αυτός που γυρίζει στην αποστολή του ΠΑΟΚ.

Ο Βιεϊρίνια συνέχισε το πρόγραμμα ειδικής διαχείρισης. Ο Κρέσπο, παρά το γεγονός πως η μαγνητική του ήταν καθαρή, θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα καθώς συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις. Η τελευταία προπόνηση του Δικεφάλου του Βορρά πριν το ντέρμπι με τον Άρη περιλάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι και ενώ έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Μιχάι, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ίνγκασον, Σίντκλεϊ, Εσίτι, Σβαμπ, Κούρτιτς, Ελ Καντουρί, Μουργκ, Μπίσεσβαρ, Μιτρίτσα, Α.Ζίβκοβιτς, Άκπομ και Σφιντέρσκι.


@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα