Παναθηναϊκός: Θεραπεία ο Μπρινιόλι και αμφίβολος για Άρη

Παναθηναϊκός: Θεραπεία ο Μπρινιόλι και αμφίβολος για Άρη

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Θεραπεία ο Μπρινιόλι και αμφίβολος για Άρη

bet365

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι κράτησε το μηδέν για να βρεθεί ο Παναθηναϊκός στον τελικό του Κυπέλλου, όμως, είναι αμφίβολος για το Κυριακάτικο ματς με τον Άρη στη Λεωφόρο.

Ο Ιταλός πορτιέρε που έχει βρεθεί ξανά στα γκολπόστ του «τριφυλλιού» έπειτα από την ανάγκη να πάρει μερικές ανάσες σε ένα κακό διάστημα που είχε μεσολαβήσει, έκανε θεραπεία το πρωί της Πέμπτης στο Κορωπί.

Η συμμετοχή του στο τρομερά σημαντικό ματς των Playoffs με τον Άρη στη Λεωφόρο το απόγευμα της Κυριακής τίθεται υπό αμφιβολία τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ατομικό έκαναν οι Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Λούντκβιστ, Αγιούμπ και Βαγιαννίδης στο πρόγραμμα της ημέρας, όσοι αγωνίστηκαν στην Λαμία έκαναν αποθεραπεία.

Οι υπόλοιποι επιδόθηκαν σε rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο με περιορισμούς.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα