Ολυμπιακός: Επιχείρηση συσπείρωσης στον Ρέντη και... «φταίμε όλοι»

Ολυμπιακός: Επιχείρηση συσπείρωσης στον Ρέντη και... «φταίμε όλοι»

bet365

Οι παίκτες της ομάδας του Ολυμπιακού μίλησαν με το τεχνικό επιτελείο αλλά και μεταξύ τους μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο και τον αποκλεισμό τους.

Προφανώς σε τέτοιες στιγμές κάθε ομάδα βλέπει το τι πρέπει να συζητήσει και το τι μπορεί να αλλάξει. Γίνεται δηλαδή η απαιτούμενη αυτοκριτική απ' όλους. Έτσι και ο Ολυμπιακός όπου ο κόουτς Μαρτίνς αλλά και οι παίκτες έκαναν μία κουβέντα μεταξύ τους μετά το 1-1 και τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο. Μια κουβέντα σε ένα δύσκολο κλίμα μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι, κάτι λογικό καθώς χάθηκε ένας στόχος. Και όλα αυτά ενώ θα πρέπει η ομάδα να διασφαλίσει και μαθηματικά το φετινό πρωτάθλημα.

Στις συζητήσεις που έγιναν στον Ρέντη τον λόγο πήραν και παίκτες όπως ο Ελ Αραμπί, μην κρύβοντας τη στεναχώρια τους για το ότι δεν βρίσκονται εκείνοι στον τελικό του Κυπέλλου. Μάλιστα μεταξύ άλλων αυτό που τονίστηκε από την πλευρά των παικτών είναι πως «όλοι είμαστε στενοχωρημένοι με αυτό που συνέβη. Όλοι μας έχουμε ευθύνη.

Φταίμε όλοι για αυτό όμως η χρονιά δεν έχει κλείσει ακόμα. Έχουμε και άλλα παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να αντιδράσουμε και να δείξουμε άλλη εικόνα. Μία βελτιωμένη εικόνα. Να κοιτάξουμε να αντιδράσουμε όλοι μαζί και να 'τελειώσουμε' άμεσα το πρωτάθλημα». Σε αγωνιστικό επίπεδο προβλήματα ετοιμότητας ως γνωστόν είχαν οι Φορτούνης και Μανωλάς ενώ ο Μπουχαλάκης αποχώρησε με χτύπημα από το ματς με τον ΠΑΟΚ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα