Παναθηναϊκός: Ξανά θεραπεία ο Μπρινιόλι και αγώνας δρόμου για Άρη

Παναθηναϊκός: Ξανά θεραπεία ο Μπρινιόλι και αγώνας δρόμου για Άρη

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Ξανά θεραπεία ο Μπρινιόλι και αγώνας δρόμου για Άρη

bet365

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι γι' ακόμα μια μέρα έκανε θεραπεία στο Κορωπί και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι στην αναμονή για να διαπιστώσει αν ο Ιταλός θα μπορέσει να υπερασπιστεί τα γκολπόστ του Παναθηναϊκού απέναντι στον Άρη την Κυριακή στη Λεωφόρο.

Οι «πράσινοι» γι' ακόμα μια μέρα στις εγκαταστάσεις του Κορωπίου χωρίστηκαν και δούλεψαν σε δυο γκρουπ.

Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα στη Λαμία έκαναν πρόγραμμα αποφόρτισης, δείγμα πως χρειάζεται... απαραίτητα να υπάρχει φρεσκάδα στο κρίσιμο ματς με τον Άρη το απόγευμα της Κυριακής στη Λεωφόρο.

Οι «πράσινοι» θα πρέπει να διασφαλίσουν την θετική τροχιά στα Playoffs της Super League και τον τερματισμό σε ευρωπαϊκή θέση και προς το παρόν οφείλουν ν' αφήσουν στην άκρη τη σκέψη για το παιχνίδι της 21ης Μαΐου στο ΟΑΚΑ απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Θεραπεία ακολούθησαν οι Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, με τον Ιταλό πορτιέρε να κάνει πλέον αγώνα δρόμου για να προλάβει το προσεχές παιχνίδι. Ατομικό έκαναν οι Πούγγουρας, Λούντκβιστ, Αγιούμπ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα