Παναθηναϊκός: Με Μπρινιόλι η αποστολή για Άρη

Παναθηναϊκός: Με Μπρινιόλι η αποστολή για Άρη

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Με Μπρινιόλι η αποστολή για Άρη

bet365

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι μπήκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού παρά τη θεραπεία που ακολουθεί τις τελευταίες ημέρες και είναι στους διαθέσιμους τερματοφύλακες για το πλένο του Γιοβάνοβιτς κόντρα στον Άρη.

Ο Ιταλός πορτιέρε μετά τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου με την Λαμία στην Φθιώτιδα ακολούθησε θεραπεία για δυο μέρες στο Κορωπί.

Ωστόσο, το πρωί του Σαββάτου έβγαλε το κανονικό πρόγραμμα των τερματοφύλακων και έδειξε πανέτοιμος για την αναμέτρηση της Κυριακής στη Λεωφόρο.

Οι ενοχλήσεις στα πλευρά υποχώρησαν κι έτσι ο Μπρινιόλι είναι παρών, με τον Σάρλια να μένει εκτός αφού ακολούθησε ατομικό, μαζί με τους Πούγγουρα, Βαγιαννίδη, Λούντκβιστ και Αγιούμπ.

Αναλυτικά η αποστολή:

Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Παλάσιος, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα