Παλάσιος: Το λάθος της Ιντεπεντιέντε που παραλίγο να ακυρώσει τη μεταγραφή του στο 95' πριν από ακριβώς έναν χρόνο

Παλάσιος: Το λάθος της Ιντεπεντιέντε που παραλίγο να ακυρώσει τη μεταγραφή του στο 95' πριν από ακριβώς έναν χρόνο

Νίκος Αθανασίου
Παλάσιος: Το λάθος της Ιντεπεντιέντε που παραλίγο να ακυρώσει τη μεταγραφή του στο 95' πριν από ακριβώς έναν χρόνο

bet365

Σαν σήμερα, στις 31 Αυγούστου του 2021, ο Παναθηναϊκός έντυνε στα πράσινα τον Σεμπάστιαν Παλάσιος, ολοκληρώνοντας μία σπουδαία μεταγραφή, η οποία στις 23:45 από ένα λάθος της Ιντεπεντιέντε παραλίγο να... ναυαγήσει!

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος αποτέλεσε την πιο ακριβή μεταγραφή επί των ημερών του Γιάννη Αλαφούζου το καλοκαίρι του 2021. Ο Παναθηναϊκός δαπάνησε ένα ποσό κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ για τον «Ελ Τούκου», ο οποίος φόρεσε την πράσινη φανέλα έπειτα από ένα μεγάλο μεταγραφικό σίριαλ και έκανε διαφορά στο σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Το «τριφύλλι» μετά από διαπραγματεύσεις που κράτησαν ένα μήνα κατάφεραν να βγάλουν άκρη τόσο με την Ιντεπεντιέντε όσο και με την Πατσούκα που είχε εμπλοκή στην μεταγραφή, λόγω οφειλών του συλλόγου από την Αργεντινή. To happy end ήρθε λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, στις 31 Αυγούστου και λίγα λεπτά πριν κλείσει το σύστημα μεταγραφών. Για την ακρίβεια στις 23.52, όπως είχαμε αναφέρει και εκείνες τις ημέρες.

ΔΧΧ

Έναν χρόνο μετά, μπορούμε να αναφέρουμε το γεγονός που έκανε ακόμη πιο ιδιαίτερο εκείνο το βράδυ. Η μεταγραφή του Παλάσιος στον Παναθηναϊκό κόντεψε να τιναχτεί στον αέρα λόγω ενός λάθους των ανθρώπων της Ιντεπεντιέντε!

Την ώρα που όλα ήταν έτοιμα, υπήρχαν όλα τα συμβόλαια με υπογραφές, τα απαιτούμενα έγγραφα είχαν «ανέβει» στο σύστημα μεταγραφών TMS, το μόνο που απέμενε ήταν η ηλεκτρονική επικύρωση από τις δύο ομάδες. Οι «πράσινοι» πάτησαν «αποδοχή» αλλά οι Αργεντίνοι πάτησαν «απόρριψη»! Στις 23.45, ένα τέταρτο πριν το τέλος της προθεσμίας, η Ιντεπεντιέντε «ακύρωσε» την μεταγραφή!

Όπως είναι λογικό, στα επόμενα λεπτά... πάγωσε ο χρόνος για όσους είχαν εμπλοκή στην μετακίνηση του παίκτη στην Ελλάδα. Είτε από ανθρώπινο λάθος, είτε για να προκαλέσουν πανικό, οι ιθύνοντες της Ιντεπεντιέντε προχώρησαν σε αυτή την ενέργεια, την οποία διόρθωσαν επτά λεπτά αργότερα για να επικυρωθεί και τυπικά η απόκτηση του Παλάσιος από τον Παναθηναϊκό.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα