Ολυμπιακός, μεταγραφές: Η αναμονή για τον Κάρμο και οι εναλλακτικές με Ντράγκοβιτς και Γιέρσον Μοσκέρα

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Η αναμονή για τον Κάρμο και οι εναλλακτικές με Ντράγκοβιτς και Γιέρσον Μοσκέρα

Ο Ντράγκοβιτς

bet365

Η Πόρτο θέλει να βρει άλλον στόπερ προτού αποδεσμεύσει οριστικά τον Κάρμο κάτι που οδηγεί τον Ολυμπιακό στο να κοιτάζει και άλλες επιλογές του για το κέντρο της άμυνας.

Τα δεδομένα για συγκεκριμένες μεταγραφικές υποθέσεις σε σχέση με τον Ολυμπιακό τα έχετε διαβάσει στο Gazzetta. Πλην όμως μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές ο Ολυμπιακός δεν έχει κάποια οριστικά τελειωμένη υπόθεση υπό την έννοια να είναι έτοιμος ένας (ή δύο στόπερ) να μπει στο αεροπλάνο για να έρθει στην Ελλάδα.

Στην περίπτωση του Κάρμο η Πόρτο θέλει πρώτα να βρει άλλον στόπερ και μετά να αποδεσμεύει τον παίκτη για τη μεταγραφή του ως δανεικός στον Ολυμπιακό. Όμως δεν είναι καθόλου σίγουρα πώς οι Πειραιώτες θα περιμένουν για πολύ.

Εναλλακτικές υπάρχουν. Ορισμένες εξ αυτών είναι αυτή του Σέρβου αλλά και κατόχου αυστριακού διαβατηρίου, Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς, αρχηγού του Ερυθρού Αστέρα. Ενός παίκτη στα 32 του με ύψος 1.86 και διεθνής με την Αυστρία και έχοντας φορέσει τις φανέλες ομάδων όπως η Βασιλεία, η Ντιναμό Κιέβου, η Λεβερκούζεν και η Λέστερ. Είναι παίκτης βέβαια με μεγάλη ζήτηση και από την Τουρκία και από αλλού. Υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι μεταγραφική στόχοι όπως ο σχεδόν δίμετρος Κολομβιανός διεθνής από τη Γουλβς, Γιέρσον Μοσκέρα, που είχε δοθεί δανεικός στην ομάδα του Σινσινάτι. Προφανώς και υφίσταται και η πολύ προχωρημένη υπόθεση του Γκαστόν Ερνάντες αλλά ο Ολυμπιακός θέλει 2 στόπερ και υπό κανονικές συνθήκες θα ήθελε στην τρέχουσα εβδομάδα να είχε κλείσει τουλάχιστον τον έναν.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Instagram του παίκτη

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα