Βίτορ Ούγκο: «Μεγάλη μου χαρά που θα βρεθώ ξανά με Μπακασέτα, θέλω να γράψω ιστορία» (vid)

Βίτορ Ούγκο: «Μεγάλη μου χαρά που θα βρεθώ ξανά με Μπακασέτα, θέλω να γράψω ιστορία» (vid)

Σωτήρης Μυκονίου
hugo

bet365

Ο Βίτορ Ούγκο στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξη του στην Αθήνα αναφέρθηκε στην «επανασύνδεση» του με τον Τάσο Μπακασέτα και τόνισε πως θέλει να γράψει ιστορία με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Στην Αθήνα προσγειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (21/12) ο Βίτορ Ούγκο. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός θα βρεθεί στη Λεωφόρο για το ματς του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης και τη Δευτέρα (22/1) θα περάσει ιατρικά τεστ για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στο Τριφύλλι.

Ο 32χρονος στόπερ εμφανίστηκε αποφασισμένος να γράψει ιστορία με την πράσινη φανέλα και αναφέρθηκε στην «επανασύνδεση» του με τον Τάσο Μπακασέτα, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στην Τράμπζονσπορ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, δεν βλέπω την ώρα να βάλω τη φανέλα του Παναθηναϊκού και να γνωρίζω τους νέους μου συμπαίκτες. Μίλησα με τον τεχνικό διευθυντή, τον κ. Παπαδημητρίου και τον Αράο που είναι εδώ αλλά κει με άλλους Βραζιλιάνους που ήρθαν Ελλάδα.

Μάλιστα, ένας φίλος μου παντρεύτηκε στη χώρα. Θέλω να γράψω ιστορία με αυτή τη μεγάλη ομάδα. Βεβαίως είναι μεγάλη μου χαρά που θα βρεθώ ξανά με τον Μπακασέτα, κάναμε ωραία πράγματα στην Τουρκία, να κατακτήσουμε τίτλους», ανέφερε ο Ούγκο.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα