ΑΕΚ: Εφ' όλης της ύλης για το αγωνιστικό η συνάντηση Ηλιόπουλου με τον Αλμέιδα και τα στελέχη

ΑΕΚ: Εφ' όλης της ύλης για το αγωνιστικό η συνάντηση Ηλιόπουλου με τον Αλμέιδα και τα στελέχη

Ο Μάριος Ηλιόπουλος, νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ

bet365

Τι συζητήθηκε μεταξύ του νέου ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, Μάριου Ηλιόπουλου με τον Ματίας Αλμέιδα και τα στελέχη του κλαμπ στη συνάντηση που έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης.

Των Γιώργου Τσακίρη και Δημήτρη Βέργου

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος είχε συνάντηση την Τετάρτη με τον Ματίας Αλμέιδα και με τα στελέχη του κλαμπ, η οποία ολοκληρώθηκε πριν λίγο.

Η σύσκεψη κορυφής ήταν επί της ουσίας εφ' όλης της ύλης για το αγωνιστικό. Όχι φυσικά ότι περίμεναν την επιστροφή του Αλμέιδα στην Αθήνα για να δώσει κατευθύνσεις καθώς τα πράγματα στο μεταγραφικό κομμάτι τρέχουν ήδη, μιας και υπήρχε μεταξύ των υπευθύνων επικοινωνία όλο το προηγούμενο διάστημα.

Η κουβέντα είχε να κάνει με μεταγραφικές υποθέσεις που είναι «ζωντανές» για να προχωρήσουν και εναλλακτικές που υπάρχουν σε περίπτωση που κάποιες δεν παρουσιάζουν την επιθυμητή εξέλιξη.

Η συζήτηση μεταξύ Ηλιόπουλου, Αλμέιδα και στελεχών του κλαμπ κράτησε αρκετή ώρα, ενώ εκτός από τα θέματα του μεταγραφικού σχεδιασμού, τέθηκαν επί τάπητος και ζητήματα της προετοιμασίας που ξεκινάει σε λίγες μέρες, αλλά και οργανωτικά.

Σε όλα όσα συζητήθηκαν υπήρχε κοινή γραμμή και πορεία που ήδη είχε συμφωνηθεί από την πρώτη συνάντηση γνωριμίας του νέου ιδιοκτήτη της ΑΕΚ και του Αλμέιδα με τα στελέχη, αλλά και από όλες τις επαφές και κουβέντες τους που είχαν λάβει χώρα το προηγούμενο διάστημα από απόσταση.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα