Ολυμπιακός, μεταγραφές: Η ρήτρα του σέντερ φορ Μπόρχα και τι προκύπτει από το περιβάλλον του παίκτη (vid)

Ο Μπόρχα

bet365

Ο Κολομβιανός σέντερ φορ παίζει... μπάλα εδώ και μέρες στα ρεπορτάζ των Αργεντίνων για τον Ολυμπιακό με οικονομικά δεδομένα που είναι πολύ συγκεκριμένα.

ΜΜΕ από την Αργεντινή και την Κολομβία επικαλούμενα πληροφορίες από την Ευρώπη έφεραν στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό τον στράικερ της Ρίβερ Πλέιτ. Ο Μιγκέλ Μπόρχα στα 31 του χρόνια που είχε 22 γκολ σε 25 ματς το 2023-2024.

Ο Μπόρχα έχει συμβόλαιο με τη Ρίβερ στο οποίο υπάρχει ρήτρα περίπου στα 7.5 εκατ. ευρώ. Μία ρήτρα που από την 1η Γενάρη της επόμενης σεζόν θα πέσει περί τα 4,3 εκατ. ευρώ. Το συμβόλαιό του λήγει στις 30 Δεκεμβρίου του 2025, οπότε από κάθε άποψη δεν είναι μία τόσο εφικτή περίπτωση.

Η πλευρά του παίκτη με βάση τις αναφορές από την Κολομβία είχε διαψεύσει το σενάριο μεταγραφής της στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα πάντως με τις πληροφορίες του Gazzetta το περιβάλλον και οι εκπρόσωποι του παίκτη δηλώνουν άγνοια για το θέμα και για τα περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού αλλά και για το πώς προέκυψαν οι σχετικές πληροφορίες. Ας κρατήσουμε πάντως την υποσημείωση ότι ο Ολυμπιακός γενικά την αγορά της Αργεντινής αλλά και της Λατινικής Αμερικής τη... χτενίζει κάθε χρόνο.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Instagram του παίκτη

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα