Ολυμπιακός: Η πρώτη προετοιμασία του Ζέλσον και οι προσδοκίες για τη νέα σεζόν (vid)

Ολυμπιακός: Η πρώτη προετοιμασία του Ζέλσον και οι προσδοκίες για τη νέα σεζόν (vid)

Ο Ζέλσον

bet365

Ο έμπειρος Πορτογάλος διεθνής winger θα είναι ένα από τα πρόσωπα που θα κάνουν για πρώτη φορά φουλ προετοιμασία με την ομάδα του Ολυμπιακού και βάση της ποιότητάς του ο πήχης μπαίνει ψηλά.

Στα 29 του χρόνια ο Πορτογάλος διεθνής μεσοεπιθετικός, Ζέλσον Μαρτίνς, αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό την περασμένη σεζόν προκειμένου να κάνει για τα καλά τη διαφορά. Είχε τα προβλήματά του σε επίπεδο τραυματισμών και ετοιμότητας ωστόσο στο διάστημα που έδειξε πρόλαβε να αναδείξει μέρος της ποιότητάς του.

Σε 15 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό ο Ζέλσον είχε 2 γκολ αλλά και ασίστ στο ενεργητικό του. Η χρονιά που θα μπούμε θα έχει μία άλλη αφετηρία για τον άλλοτε μεσοεπιθετικό των Σπόρτινγκ, Ατλέτικο και Μονακό. Θα είναι η πρώτη φορά για εκείνον (όχι μόνο για αυτόν αλλά και για αυτόν) που θα κάνει προετοιμασία με τους Πειραιώτες και να δουλέψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από τις 8 Ιουλίου και μετά και φυσικά και στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία (από τις 15 έως τις 27 Ιουλίου σε περιοχή κοντά στο Ρότερνταμ).

Ο Ζέλσον ως ένας ποιοτικός μεσοεπιθετικός είναι και ένας παίκτης από τον οποίο θα περιμένουν πολλά για τη νέα περίοδο στον Ολυμπιακό. Και με δεδομένο ότι ήταν ένας από τους παίκτες που έδειχνε ότι είχε στα πλάνα του ο Μεντιλίμπαρ από τη στιγμή που θα είναι στο 100% θα μπορέσει να δώσει και σαφώς παραπάνω πράγματα και όχι μόνο με γκολ και με ασίστ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα