ΑΕΚ, μεταγραφές: Σε συζητήσεις με την πλευρά του Κάρσντορπ η Ένωση σύμφωνα με τους Ιταλούς

ΑΕΚ, μεταγραφές: Σε συζητήσεις με την πλευρά του Κάρσντορπ η Ένωση σύμφωνα με τους Ιταλούς

Newsroom
ΑΕΚ, μεταγραφές: Σε συζητήσεις με την πλευρά του Κάρσντορπ η Ένωση σύμφωνα με τους Ιταλούς

bet365

Σύμφωνα με νέο ιταλικό δημοσίευμα η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Ρικ Κάρσντορπ της Ρόμα. Έχει εξεταστεί το όνομά του, αλλά δεν είναι τόσο προχωρημένο.

Επιμένουν στην Ιταλία για ΑΕΚ και Ρικ Κάρσντορπ. Σχεδόν 24 ώρες μετά την αποκάλυψη του ενδιαφέροντος της Ένωσης, οι Ιταλοί αναφέρουν ότι οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις με την πλευρά του Ολλανδού δεξιού μπακ.

Σύμφωνα με την «Corriere della Sera» η ΑΕΚ έχει ήδη ανοίξει τον κύκλο των διαπραγματεύσεων με την πλευρά του 29χρονου μπακ, προσπαθώντας να βρει τη χρυσή τομή ώστε να προχωρήσει και στις επίσημες επαφές με τη Ρόμα.

Ο Κάρσντορπ δεσμεύεται με τη Ρόμα έως και το καλοκαίρι του 2025, ωστόσο δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ντανιέλε Ντε Ρόσι ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Οι «τζιαλορόσι» θέλουν να τον παραχωρήσουν, με τους Ιταλούς να έχουν ήδη αναφέρει ότι η ΑΕΚ ετοιμάζεται να καταθέσει επίσημη πρόταση και στους Ρωμαίους.

Τα δεδομένα για ΑΕΚ και Κάρσντορπ

Η ΑΕΚ όντως έχει εξετάσει το όνομα του Κάρσντορπ. Όμως σε καμία περίπτωση τα πράγματα δεν είναι τόσο προχωρημένα όσο τονίζουν σήμερα στην Ιταλία, έχοντας πάει ένα βήμα μπροστά και μιλώντας για συζητήσεις με τον παίκτη.

Ο Κάρσντορπ αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή που υπάρχει στη λίστα της ΑΕΚ, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της, αλλά δεν έχει ανοίξει κύκλος διαπραγματεύσεων ή κάτι παραπάνω. Σίγουρα πάντως ο 29χρονος Ολλανδός δεξιός μπακ αποτελεί μια πολύ καλή περίπτωση με ποιότητα και εμπειρία.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα