Ολυμπιακός, μεταγραφές: «Χτενίζει» και την ισπανική αγορά για εξτρέμ και φορ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: «Χτενίζει» και την ισπανική αγορά για εξτρέμ και φορ

Ο Μεντιλίμπαρ

bet365

Το... σκανάρισμα των Πειραιωτών σε μία αγορά που ξέρουν πολύ καλά τόσο ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ όσο και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς - και που υπάρχουν και παλιοί μεταγραφικοί στόχοι - συνεχίζεται.

Η ισπανική αγορά έχει ήδη δώσει για φέτος μία μεταγραφή στον Ολυμπιακό, αυτή του Ντάνι Γκαρθία. Υπό προϋποθέσεις μπορεί να προκύψει και άλλη προσθήκη μέσου από την Ισπανία για τους Πειραιώτες. Εκτός όμως από τον άλλοτε χαφ της Αθλέτικ Μπιλμπάο στη συγκεκριμένη αγορά γίνεται διαρκές τσεκάρισμα και... σκανάρισμα κυρίως για περιπτώσεις επιθετικογενών παικτών.

Ήτοι για εξτρέμ και σέντερ φορ. Για ακραίους επιθετικούς και για στράικερ με τα ονόματα που έχει κατά νου ο Βάσκος τεχνικός να είναι ως επί το πλείστον Ισπανών. Μία υπόθεση που είχε... λοκάρει από πέρυσι ο Ολυμπιακός ήταν ο Ράφα Μιρ. Ο Ισπανός στράικερ που στα 27 του χρόνια ανήκει στην ομάδα της Σεβίλλης. Ο πειραϊκός σύλλογος είχε επιχειρήσει μέσα στο 2023 - τουλάχιστον 2 φορές - να κλείσει τον Μιρ αλλά δίχως να τα καταφέρει. Πέρυσι ο διεθνής με τις μικρές Εθνικές της Ισπανίας στράικερ είχε σεζόν με 3 γκολ σε 22 αναμετρήσεις και είναι παίκτης με ικανότητα να αγωνίζεται και στα 2 άκρα της επίθεσης.

Ο κόουτς «Μέντι» γενικότερα πάντως στη λίστα του έχει ή παίκτες που έχει συνεργαστεί ή παίκτες που ξέρει πολύ καλά. Και με βάση και την προσθήκη του Γκαρθία είναι σαφές πώς οι Ερυθρόλευκοι θα επιδιώξουν να κάνουν πράξη όσο το δυνατόν περισσότερες μεταγραφικές του επιθυμίες.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα