Ολυμπιακός, μεταγραφές: Ο Ντάνι Γκαρθία που έρχεται για να κλείσει και η περίπτωση Πέτκοβιτς για την επίθεση (vid)

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Ο Ντάνι Γκαρθία που έρχεται για να κλείσει και η περίπτωση Πέτκοβιτς για την επίθεση (vid)

Ο Πέτκοβιτς

bet365

Ο Ισπανός χαφ αναμένεται λίαν συντόμως στην Ελλάδα για να κλείσει και τυπικά ενώ επανέρχεται για τη γραμμή κρούσης η υπόθεση του διεθνούς Κροάτη σέντερ φορ.

Ο Ντάνι Γκαρθία έρχεται στη χώρα μας έτσι ώστε να κλείσει και τυπικά στον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος χαφ θα αποτελέσει μία ακόμα προσθήκη για τους Πειραιώτες στον χώρο του κέντρου μετά τον Στάμενιτς. Ήταν φυσικά μία μεταγραφική επιθυμία του Μεντιλίμπαρ.

Από την άλλη σε σχέση με την επίθεση για τον Ολυμπιακό παραμένει στην επικαιρότητα το όνομα του έμπειρου Μπρούνο Πέτκοβιτς. Για την περίπτωσή του υπάρχει μία ρήτρα 2.5 εκατ. ευρώ που όποιος τα καταβάλλει έως τις 15 Ιουλίου στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ κλείνει τον παίκτη, που όμως θα ζητά μεγάλο συμβόλαιο. Σε αυτή τη φάση πάντως φαίνεται πώς ο 29χρονος Πέτκοβιτς παραμένει στα υπ' όψιν για την επίθεση των Πειραιωτών. Στην Κροατία από την άλλη τα ΜΜΕ της χώρας έχουν συνδέσει τον Πέτκοβιτς και με τον Ολυμπιακό και με άλλες ελληνικές ομάδες.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Instagram του παίκτη

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα