Ολυμπιακός, μεταγραφές: Η στάση του Ελ Καμπί που δεν βγάζει αισιοδοξία και ο μόνος «δεμένος» σέντερ φορ του ρόστερ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Η στάση του Ελ Καμπί που δεν βγάζει αισιοδοξία και ο μόνος «δεμένος» σέντερ φορ του ρόστερ

Ο Ελ Καμπί

bet365

Ο Μαροκινός έχει γίνει αποδέκτης μιας σούπερ προσφοράς του Ολυμπιακού επιλέγοντας όμως να μην απαντήσει και δίνοντας μία αίσθηση άρνησης προς το club.

Αγιούμπ Ελ Καμπί. Μία περίπτωση που έχει... τραβήξει αρκετές ημέρες για τον Ολυμπιακό και που δεν έχει τελεσφορήσει. Οι Ερυθρόλευκοι έφτασαν στο να δίνουν στον διεθνή Μαροκινό ένα συμβόλαιο από το οποίο μπορεί να καρπωθεί τουλάχιστον ένα ποσό 5 εκατ. ευρώ.

Ο έμπειρος σέντερ φορ όμως έχει επιλέξει να μην απαντήσει σε αυτήν την πρόταση βγάζοντας ένα κλίμα απαισιοδοξίας σε σχέση με την παραμονή του. Ο Ολυμπιακός δεν του είχε δώσει deadline όμως δεν πρόκειται να τον περιμένει και για... πάντα τον πρώτο του σκόρερ ως προς την περασμένη σεζόν και ενώ ήδη ψάχνεται για - τουλάχιστον - έναν σέντερ φορ.

Κατά τα άλλα όμως σε αυτή τη φάση μόνο ο νεαρός φορ Χαράλαμπος Κωστούλας είναι «δεμένος» για την επόμενη περίοδο στους Πειραιώτες. Θυμίζουμε πώς έφτασαν στο τέλος τους τα συμβόλαια των Ελ Αραμπί και Γιόβετιτς ενώ ο Ναβάρο γύρισε στην Πόρτο.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα