Ολυμπιακός, μεταγραφές: Ποιές προσθήκες απομένουν ακόμα για τους Ερυθρόλευκους

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Ποιές προσθήκες απομένουν ακόμα για τους Ερυθρόλευκους

Ο Μεντιλίμπαρ
Η ομάδα του Ολυμπιακού έχει να κάνει ακόμα ορισμένες μεταγραφές για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο που έχουν να κάνουν με άμυνα και επίθεση.

Ο Ολυμπιακός ενώ... χτίζεται σε επίπεδο προετοιμασίας στην Ολλανδία (όπου έχει ακόμα 2 φιλικά και θα μείνει στο Σχίενταμ της Ολλανδίας έως τις 27 Ιουλίου) κάνει και τις μεταγραφές του, εσωτερικές ή μη. Όταν αναφέρουμε τις εσωτερικές έχουμε να κάνουμε με τον Ελ Καμπί - για τον οποίο έγινε υπέρβαση σε level συμβολαίου με τον Μαροκινό να νιώθει τον Ολυμπιακό ως 2ο... σπίτι του και τον Βαγγέλη Μαρινάκη να βγάζει μεγάλη θέληση και αποφασιστικότητα στο να μείνει ο παίκτης - ενώ υπάρχουν και οι προσθήκες των Στάμενιτς, Γκαρθία, Κοστίνια (κλεισμένη από πέρυσι), Πιρόλα και Αναγνωστόπουλου.

Ξεκινώντας από τα μετόπισθεν (όπου είναι ανοιχτό να αποχωρήσει από το υπάρχον ρόστερ ο στόπερ και ακραίος μπακ Μπιανκόν και μένει να φανεί εάν θα εδραιωθεί στο ρόστερ ο αριστερός μπακ Αποστολόπουλος πίσω από τον Ορτέγα) είναι ανοιχτό να αποκτηθεί και ένας στόπερ (με εμπειρία όπως πχ ο Ρότσα). Βάζουμε έναν αστερίσκο για τον αριστερό μπακ και μένει να φανεί το εάν θα γίνει κίνηση για άλλον παίκτη ή όχι. Σε πρώτη φάση υπάρχει το δίδυμο Ορτέγα - Αποστολόπουλου πάντως.

Από τη μέση και μπροστά είναι πιθανό να προκύψει κίνηση για έναν μεσοεπιθετικό (επιστροφή Ορτα ή κάτι άλλο) ενώ θα αποκτηθούν 2 εξτρέμ (Βέλντε και ιδανικά το come back του Ποντένσε) και τουλάχιστον ένας σέντερ φορ. Άρα έχουμε να κάνουμε με 3 σίγουρες κινήσεις και 2 πιθανές, άρα μάξιμουμ 5 ακόμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα