Ολυμπιακός: Η στάση της Μπράγκα για τον Ορτα και το ανοιχτό μέτωπο με Ποντένσε

Ολυμπιακός: Η στάση της Μπράγκα για τον Ορτα και το ανοιχτό μέτωπο με Ποντένσε

bet365

Ο Ολυμπιακός έχοντας βρει τη χρυσή τομή με τον Ορτα δεν πρόκειται να... υποκύψει στη διαφοροποίηση των αξιώσεων της ομάδας του την ώρα που το deal για τον Ποντένσε παραμένει μία βασική στόχευση. Γράφει ο Δημήτρης Τομαράς.

Πριν μία μεταγραφή κλείσει και επίσημα δεν μπορεί ποτέ κανείς να είναι απόλυτα βέβαιος για το τι θα γίνει. Είναι κάτι που γίνεται διαρκώς εν μέσω μεταγραφικών περιόδων και για κάθε χώρα. Και βέβαια ούτε ο Ολυμπιακός αποτελεί εξαίρεση ως προς αυτό.

Πάνω σε αυτό το πλαίσιο πριν από ένα 24ωρο (περίπου) ο Ορτα ήταν έτοιμος να πιάσει Λιμάνι. Όμως η Μπράγκα με τη στάση της και τους... παραλογισμούς της βάζει... φρένο στην υπόθεση αυτή.

Ο Ολυμπιακός έχοντας ήδη πάρει το ΟΚ του παίκτη που θέλει πολύ να γυρίσει στον σύλλογο περίμενε να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα από την πλευρά των Πορτογάλων. Εάν δεν γίνει αυτό τότε δεν πρόκειται να υποκύψει στις νέες αξιώσεις των Ιβήρων.

Εξαρχής ήταν φανερό ότι η Μπράγκα ήθελε να πάρει ένα ποσό όσο πιο κοντά στα 6 εκατ. ευρώ, ωστόσο οι Πειραιώτες έριξαν στο τραπέζι ένα σοβαρό ποσό. Ενα ποσό της τάξεως των 4+ εκατ. ευρώ με το οποίο ήταν αρχικά σύμφωνη η πορτογαλική ομάδα. Κατόπιν... εορτής όμως τράβηξε άλλον δρόμο, τον οποίο δεδομένα δεν θα ακολουθήσουν οι Ερυθρόλευκοι. Ας κρατήσουμε όμως ότι ο Ορτα πιέζει στο φουλ να έρθει.

Ο Ποντένσε ήταν και παραμένει βασικός στόχος

Σε άλλα θέματα της μεταγραφικής επικαιρότητας ο Ολυμπιακός επιδιώκει να μην χάνει χρόνο στο ζήτημα του Ντάνιελ Ποντένσε. Ο στόχος παραμένει μέσα στον Αύγουστο να τον έχει κλείσει. Να τον έχει κάνει δικό του.

Και εδώ έχουμε τον Ντάνιελ που θέλει όσο τίποτε άλλο να επανέλθει στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Σε ένα διάστημα που εξακολουθεί να υπάρχει η αίσθηση - εκτίμηση πώς αργά ή γρήγορα αυτό το ανοιχτό μέτωπο θα κλείσει θετικά για τον Ολυμπιακό.

Ο πειραϊκός σύλλογος θέλει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα και θα το πάει μέχρι τέλους το θέμα αυτό. Όπως και στην υπόθεση του Ορτα να μην υποτιμάμε καθόλου τη θέληση και τη διάθεση του παίκτη. Πολλές φορές παίζει κομβικό ρόλο.

Υ.Γ. Ασχέτως του story του Ορτα είναι ανοιχτό οι Ερυθρόλευκοι να κλείσουν και έναν ακόμα μεσοεπιθετικό. Άλλον έναν χαφ. Ίσως να είναι αντί-Γιόβετιτς - στη λογική του ρόλου που είχε ο Μαυροβούνιος στους Πειραιώτες - αλλά ίσως να είναι και αντί-Φορτούνης. Θα φανεί αυτό σχετικά σύντομα.

Υ.Γ. 2 Από τις μεταγραφές πρέπει να περιμένουμε έναν ακόμα στόπερ (έμπειρο) και ίσως και κάτι άλλο ως προς την επίθεση.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Δημήτρης Τομαράς
Δημήτρης Τομαράς

Ο Δημήτρης Τομαράς είναι γέννημα - θρέμμα Μαρουσιώτης όμως τον... διεκδικούν και άλλες πόλεις. Δημοσιογραφεί εδώ και 20 και πλέον χρόνια και στην οικογένεια του Gazzetta βρίσκεται από την πρώτη ημέρα. Από αυτήν εδώ τη φιλόξενη γωνιά θα συζητάμε κυρίως για Ολυμπιακό αλλά θα καταπιανόμαστε και με αρκετά ακόμα θέματα.