Ολυμπιακός: Βέλντε, αυτή η τεράστια μεταγραφή και το κορυφαίο παιχνίδι του Ντόι στα ερυθρόλευκα

Δημήτρης Τομαράς Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Βέλντε, αυτή η τεράστια μεταγραφή και το κορυφαίο παιχνίδι του Ντόι στα ερυθρόλευκα

bet365

Ο Νορβηγός έδειξε για ακόμα μία φορά γιατί θα είναι ο σούπερ σταρ του φετινού Ολυμπιακού ενώ ο Ντόι ως εξάρι έχει κάνει τον κορυφαίο του αγώνα με χρώματα των Πειραιωτών. Γράφει ο Δημήτρης Τομαράς.

Δεν υπάρχει ούτε μία συμμετοχή του Κρίστοφερ Βέλντερ με τα χρώματα του Ολυμπιακού που να μην έχει ξεχωρίσει. Που να μην έχει κάνει για τα καλά τη διαφορά στο δημιουργικό και το επιθετικό κομμάτι. Ο διεθνής Νορβηγός εξτρέμ κόντρα στον Αρη Λεμεσού στην Κύπρου σε μία αναμέτρηση που ήταν πιο εύκολη σχετικά με αυτή με τη Νότιγχαμ Φόρεστ κράτησε το σερί του στο σκοράρισμα.

Ο Βέλντε κάθε φορά μας δείχνει το πόσο επιδραστικός είναι για τον Ολυμπιακό. Το πώς εξελίσσεται σε πολύ σημαντικό παίκτη για το κομμάτι της δημιουργίας και της επίθεσης. Αρκεί να δούμε πώς από το 16' έως το 21' οι Ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν με 2-0 χάρις σε εκείνον. Στο 16' η εκτέλεση φάουλ στο γκολ του Αμπι ήταν δική του και στο 21' με σουτάρα έκανε το 2-0. Ναι δεν είχε την ίδια διάρκεια στη συνέχεια ωστόσο η τεχνική του, η ποιότητά του, το πώς πηγαίνει στον ένας με έναν και όλα τα στοιχεία του μας δείχνουν έναν παίκτη από άλλον... πλανήτη. Μία τεράστια μεταγραφή που εάν συνεχίσει έτσι θα αφήσει εποχή.

Ο εξαιρετικός Ντόι και το αγωνιστικό ξεπέταγμα του επίσης σκόρερ Μπακούλα

Ο Ανδρέας Ντόι από την άλλη ήταν ένα από τα πρόσωπα του φιλικού με τον Αρη Λεμεσού. Ο διεθνής στόπερ χρησιμοποιήθηκε ως εξάρι και έβγαλε πείσμα, πολύ καλό δείγμα γενικά και ενώ είχε συνδρομή σε 2 τέρματα των Πειραιωτών. Στο 0-1 όπου από την πλάτη του η μπάλα πήγε στον σκόρερ Αμπι και στο 21' όπου χάρις στη μαχητικότητά του πέρασε 2 παίκτες, έχασε και ξανακέρδισε τη μπάλα για να τη σπάσει μετά στον σκόρερ Βέλντε.

Ήταν εάν όχι σίγουρα πιθανότατα η τοπ εμφάνισή του με τον Ολυμπιακό. Δεν μπορούμε να προδικάσουμε σε τούτη τη φάση ότι θα βρει ξεκάθαρα χώρο στο ρόστερ ή πώς θα είναι σε πρώτο πλάνο για τη θέση του κεντρικού αμυντικού όμως την προσπάθειά του την κάνει.

Ένα credit πρέπει να δοθεί σε 2 ακόμα πιτσιρικάδες. Πρώτα στον χαφ Μπακούλα που βάζει γκολάρα (όπως γκολάρα ήταν και του Μουζακίτη με τη Μαλίν) και δείχνει διαρκή αγωνιστική άνοδο αλλά και φουλ πάθος. Και ένα ακόμα credit για τον Παπακανέλλο που φτιάχνει το γκολ του Μπιελ μένοντας ψηλά και κλέβοντας τη μπάλα. Αυτά τα παιδιά είναι ο απόλυτος και μεγάλος... θησαυρός του Ολυμπιακού και όσο περισσότερο αξιοποιηθούν τόσο το καλύτερο.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Δημήτρης Τομαράς
Δημήτρης Τομαράς

Ο Δημήτρης Τομαράς είναι γέννημα - θρέμμα Μαρουσιώτης όμως τον... διεκδικούν και άλλες πόλεις. Δημοσιογραφεί εδώ και 20 και πλέον χρόνια και στην οικογένεια του Gazzetta βρίσκεται από την πρώτη ημέρα. Από αυτήν εδώ τη φιλόξενη γωνιά θα συζητάμε κυρίως για Ολυμπιακό αλλά θα καταπιανόμαστε και με αρκετά ακόμα θέματα.