Ολυμπιακός: Οι top σκόρερ του στα φιλικά προετοιμασίας (vids)

Ολυμπιακός: Οι top σκόρερ του στα φιλικά προετοιμασίας (vids)

Ο Ζέλσον

bet365

Ο Ζέλσον Μαρτίνς των 5 γκολ και ο Βέλντε των 3 τερμάτων είναι οι κορυφαίοι σκόρερ της ομάδας του Ολυμπιακού στα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε στο προηγούμενο διάστημα.

Ο Ολυμπιακός έδωσε συνολικά 8 φιλικά στο περιθώριο της προετοιμασίας του, από τα οποία τα 4 ήταν επί ολλανδικού εδάφους. Νίκησε τις Ναϊμένγκεν και Μαλίν, ήρθε ισόπαλος με την Αλ Καντσία του Μίτσελ ενώ είχε την ήττα από τον Αγιαξ.

Στην Ιταλία νίκησε την Τερνάνα και ήρθε ισόπαλος με τη Ρόμα. Ο Ολυμπιακός έκλεισε τα φιλικά του με την ήττα από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο Φάληρο (σε ένα παιχνίδι όπου βρέθηκαν τα 2 ευρωπαϊκά του τρόπαια στον αγωνιστικό χώρο του Καραϊσκάκη) και τη νίκη με τον Αρη στη Λεμεσό.

Από αυτές τις αναμετρήσεις από πλευράς σκοραρίσματος ξεχώρισαν 2 παίκτες. Ο Ζέλσον των 5 τερμάτων και ο Βέλντε που σκόραρε 3 φορές. Κανένας άλλος συμπαίκτης τους δεν πλησιάζει αυτά τα νούμερα.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό ήταν πώς 4 παιδιά από την ομάδα Νέων σκόραραν: οι Μουζακίτης και Μπακούλας με 2 φοβερά γκολ αλλά και οι Παπακανέλλος και Κουτσίδης. Κατά τα άλλα σκόρερ χρίστηκαν και οι Μασούρας, Τσικίνιο, Ροντινέι, Μπιελ και Αμπι. Να θυμηθούμε πιο κάτω τους παίκτες που βρήκαν δίχτυα...

Οι σκόρερ του Ολυμπιακού στα φιλικά

Στο 0-2 με Ναϊμένγκεν: Ζέλσον και Μασούρας
Στο 0-2 με Μαλίν: Μουζακίτης και Ζέλσον
Στο 2-2 με Αλ Καντσία: Τσικίνιο και αυτογκόλ μετά από σουτ Ροντινέι

Στο 0-4 με Τερνάνα: Ζέλσον, Κουτσίδης, Βέλντε και Παπακανέλλος
Στο 1-1 με Ρόμα: Ροντινέι
Στο 3-4 με Φόρεστ: Ζέλσον (2 γκολ) και Βέλντε
Στο 2-4 με Αρη Λεμεσού: Αμπι, Βέλντε, Μπιελ και Μπακούλας

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα