Ολυμπιακός: Το προβάδισμα των Βέλντε και Γιάρεμτσουκ για το αρχικό σχήμα στον Βόλο (vids)

Ο Βελντε

bet365

Ο Νορβηγός εξτρέμ με τον Ουκρανό σέντερ φορ δείχνουν να αποκτούν τον πρώτο λόγο για τη στελέχωση της αρχικής 11άδας του Ολυμπιακού στο εκτός έδρας ματς με τον Βόλο.

Από το Πανθεσσαλικό - όπου αναμένεται να έχει τη στήριξη 10.000 οπαδών του - θα ξεκινήσει το προσεχές Σάββατο την προσπάθειά του στο Πρωτάθλημα της Stoiximan Super League 1 ο τροπαιούχος του Conference League, Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τον τοπικό Βόλο σε ματς που θα ξεκινήσει στις 20.00, όπως στις 20.00 θα αρχίσει και το ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός, το άλλο πρώτο χρονικά ματς της πρεμιέρας της Λίγκας.

Παρότι ουσιαστικά πράγματα επί των δοκιμών δεν υπάρχουν από μεριάς Μεντιλίμπαρ ορισμένοι παίκτες δείχνουν να έχουν ένα... κλικ πιο πάνω ως προς το προβάδισμά τους για το αρχικό σχήμα. Σε σχέση με την επίθεση ο Βέλντε για το ένα εκ των δύο άκρων της επίθεσης και ο φορ Γιάρεμτσουκ, που είναι - όπως είναι λογικό καθώς ο Ελ Καμπί είχε το προηγούμενο διάστημα πρόβλημα τραυματισμού - σε πιο καλό level ετοιμότητας είναι τα 2 φαβορί για να χριστούν βασικοί. Ο Νορβηγός διεθνής winger ήταν μάλιστα μαζί με τον Ζέλσον οι τοπ σκόρερ των Πειραιωτών στα φιλικά προετοιμασίας.

Μάλιστα Βέλντε και Γιάρεμτσουκ έχουν συνυπάρξει στο γήπεδο στα φιλικά της προετοιμασίας των Πειραιωτών. Υπάρχουν και χαρακτηριστικές φάσεις της συνεργασίας τους όπως στη φάση του 2ου τέρματος του Ζέλσον Μαρτίνς με τη Φόρεστ, στο φιλικό στο Καραϊσκάκη που έληξε με 3-4 υπέρ των Αγγλων. Γενικά από τη μέση και μπροστά τον πρώτο λόγο για την 11άδα των Πειραιωτών στο Βόλος - Ολυμπιακός έχουν οι Εσε και Στάμενιτς (ή ένας εκ των Μπακούλα / Μουζακίτη αντί του Νεοζηλανδού), Τσικίνιο, Βέλντε, Ζέλσον και Γιάρεμτσουκ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα