Ρέτσος - Ολυμπιακός: Ανανέωσε με τους Πειραιώτες

Ρέτσος - Ολυμπιακός: Ανανέωσε με τους Πειραιώτες

Newsroom
Ρέτσος

bet365

Ο Παναγιώτης Ρέτσος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό και ρίχνει... άγκυρα στο λιμάνι!

Ολυμπιακός και Ρέτσος μαζί για την επόμενη τετραετία. Ο διεθνής αμυντικός «εξαργύρωσε» μια υπέροχη σεζόν με ένα νέο συμβόλαιο, αφού οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028. Ο Ρέτσος αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του Μεντιλίμπαρ, ο ίδιος δουλεύει σκληρά, κάτι που αποτυπώθηκε και στις εξαιρετικές του εμφανίσεις στο Conference League, όπου μαζί με τους συμπαίκτες του πανηγύρισαν την κατάκτηση της κούπας.

Ο 26χρονος στόπερ την περσινή σεζόν πραγματοποίησε 45 συμμετοχές, με ένα γκολ και μια ασίστ, βοηθώντας κι αυτή στην πιο μεγάλη στιγμή στην ιστορία του Ολυμπιακού. Θυμίζουμε, πως ο Ρέτσος είχε συμβόλαιο μέχρι το 2025, ωστόσο με την επέκταση ρίχνει... άγκυρα στο λιμάνι!

Ο έμπειρος πλέον στόπερ είναι προϊόν των Ακαδημιών του Ολυμπιακού. Αποτέλεσε μέλος μίας καλής φουρνιάς - τότε - ταλέντων των Πειραιωτών. Έχει κατακτήσει και Πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό και αυτό είναι το 2ο στη σειρά συμβόλαιό του έπειτα από την επιστροφή του από την Ιταλία.

Στον Ολυμπιακό έχει αγωνιστεί στόπερ, ακραίος μπακ και ακόμα και αμυντικός χαφ. Στο σύνολο έχει καταγράψει έως τώρα 99 συμμετοχές έχοντας και 1 γκολ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα